κωδ. Κ-13571
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ προς Ενοικίαση 45 τ.μ., 450€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-13571
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΓΡΑΦΕΙΟ
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
45 τ.μ.
Τιμή
450€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
10€
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
1980
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
1
Θέρμανση
Χωρίς Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ προς Ενοικίαση 45 τ.μ., 450€

ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΝΙΝΑ: Στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή Ναπολέοντος Ζέρβα, διατίθεται προς ενοικίαση γραφείο, επιφάνειας 45 τ.μ., στον 1ο όροφο . Περιλαμβάνει: χώλ αμέσως μετά την είσοδο στο γραφείο, ευρύχωρος χώρος εργασίας η αναμονής,ξεχωριστό χώρο γραφείου διαχωρισμένο με τζάμι και wc με παράθυρο. Το γραφείο δεν διαθέτει θέρμανση,'εχει αλουμίνια με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδα με παρκέ σε όλο το γραφείο , μπαλκόνια και είναι πολύ φωτεινό. Δεν έχει κοινόχρηστα . Η συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται το γραφείο, είναι ιδανική για επαγγελματική στέγη. Διαθέσιμο άμεσα.

[Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Κάποιος από την ομάδα του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. (ΚΩΔ Κ-13571) Σταθερό: 26510 70084/85 Κινητό: 6949731839 e-mail: info@vrespiti.gr]
Σημείωση : Η διεύθυνση Portal του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική.

Το Νο. 1 Μεσιτικό γραφείο δραστηριοποιείται από το 2004 και βρίσκεται στην ΔΩΔΩΝΗΣ 77 όπου συστεγάζεται με την Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών Ηπείρου PolisAggelia.
H ομαδικότητα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών του VreSpiti, σε συνδυασμό με τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς πώλησης κι ενοικίασης, αποτελούν δυναμικά εργαλεία και εγγύηση, για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τις ανάγκες των ενδιαφερομένων, σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Διαμπερές Βαμμένο Φωτεινό Ανακαινισμένο *Έξοδα /Κοινόχρηστα 1 €*Εμβαδό οικοπέδου 15 m2*Έτος ανακαίνισης 2017 *T.K. Portals 45332 *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Δ *Ζώνη Εμπορική *Κήπος Καθόλου *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ρεύμα Μονοφασικό *Διεύθυνση Portal ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑ *Δάπεδα Παρκέ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

Παρόμοια ακίνητα

____  Διαφημίσεις  ____