Μηχανισμοί Προώθησης Ακινήτου

Όταν ένα ακίνητο ανατίθεται στο VreSpiti προς πώληση ή ενοικίαση, αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο σεβασμό και χρησιμοποιούνται υψηλού επιπέδου μηχανισμοί προώθησης του ακινήτου προς τους υποψήφιους αγοραστές / ενοικιαστές, ώστε να είναι βέβαιο ότι για το ακίνητο έχουν ενημερωθεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι και θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα το ταχύτερο δυνατό.

Η επιλογή των ενδιαφερόμενων αγοραστών / ενοικιαστών, είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη διαδικασία, την οποία οι συνεργάτες του VreSpiti κατέχουν απόλυτα, οργανωμένα και επιτυχημένα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα του VreSpiti, είναι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας, με πολυετή πείρα και καταξιωμένοι στο χώρο της κτηματαγοράς.

Το υπάρχον πελατολόγιο της βάσης δεδομένων του VreSpiti, απαρτίζεται από ιδιώτες, επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου, αλλά και εταιρίες και ομίλους Πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Οι ενέργειες – μηχανισμοί προώθησης για την άμεση υπόδειξη – επίδειξη του ακινήτου που χρησιμοποιούνται από το VreSpiti για την ταχεία επίτεύξη του σκοπού, είναι οι εξής:

1) Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με το πελατολόγιο που υπάρχει στην πλούσια βάση δεδομένων που διαθέτει το VreSpiti.

2) Καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου αρχικά στην άρτια δομημένη ιστοσελίδα του VreSpiti (www.vrespiti.gr) η οποία απολαμβάνει τη μέγιστη επισκεψιμότητα στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο για αναζήτηση ακινήτων και στην ηλεκτρονική εφημερίδα Μικρών Αγγελιών Ιωαννίνων – Ηπείρου www.polisaggelia.gr . Ταυτόχρονα, καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου σε ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση ακινήτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

3) Το VreSpiti δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.foititisIoannina.gr στην οποία εισάγονται όλες οι διαθέσιμες φοιτητικές κατοικίες στην πόλη των Ιωαννίνων, εμπλουτίζοντάς την και με άλλες κατηγορίες που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα.

4) Social Media: Χρησιμοποιώντας την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα Facebook, γίνεται άμεσα ανάρτηση και γνωστοποίηση της αγγελίας του ακινήτου.

5) Άμεση αποστολή sms της αγγελίας πώλησης / ενοικίασης του ακινήτου στο υπάρχον πελατολόγιο

6) e-mail allert – Γνωστοποίηση της πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου με όλες τις πληροφορίες, μέσω αυτοματοποιημένης εφαρμογής που διαθέτει το VreSpiti, αποστέλλοντας την αγγελία του ακινήτου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο υπάρχον πελατολόγιο.

7) Τοποθέτηση ειδικών πινακίδων (πανό – αυτοκόλλητα): Μέθοδος που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από το VreSpiti, διότι το ακίνητο απολαμβάνει τη μέγιστη διαφήμιση

8) Open House: Η καινοτόμα διαδικασία προώθησης ακινήτων Open House, που πρώτο το VreSpiti εφάρμοσε στα Ιωάννινα, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος άμεσης επίδειξης σε πολλούς ενδιαφερόμενους, την ίδια ημέρα και ώρα. Αποτέλεσμα αυτής της εφαρμοσμένης ενέργειας, είναι το πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου με τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις.

 

Εργαζόμαστε οργανωμένα, με σεβασμό, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα και συνέπεια για την ακίνητη περιουσία.