κωδ. Κ-13537
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 640 τ.μ., 700.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-13537
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
640 τ.μ.
Τιμή
700.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1094€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2010
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
Θέρμανση
Θέρμανση - Ψύξη
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 640 τ.μ., 700.000€

ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Σε πολύ κοντινό προάστιο της πόλεως των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η υπέροχη αυτή μονοκατοικία των 640 τ.μ. είναι προς διάθεση πώλησης. Έχει κατασκευαστεί το 2010 με τις υψηλότερες κατασκευαστικές και τεχνολογικές προδιαγραφές και βρίσκεται σε εμβαδό περιφραγμένου οικοπέδου 8.600 τ.μ. και αποτελείται από 3 επίπεδα επιτρέποντας στους κατοίκους της μια πολύ άνετη διαβίωση. Το υπερυψωμένο ισόγειο περιλαμβάνει την κυρία είσοδο με γυάλινη οροφή βιτρώ , μια υπέροχη ανοιχτή κουζίνα και προέκταση αυτής η υπέροχη τραπεζαρία και το πολύ άνετο και φωτεινό σαλόνι με το επιβλητικό τζάκι και το wc επισκεπτών. Η διακριτική από γρανίτη σκάλα με inox κουπαστή, οδηγεί στον όροφο που περιλαμβάνει την master σουίτα με το υπέροχο μπάνιο και την γκαρνταρόμπα. Δύο ακόμη φωτεινά υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια συμπληρώνουν τον όροφο. Το 3ο επίπεδο της κατοικίας ξεχωρίζει με το καθιστικό – μπάρ με το μπιλιάρδο, γυμναστήριο μια σάουνα με μπάνιο, ανεξάρτητο δωμάτιο πλυντήριο – εργασίας και άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι. Τέλος υπάρχουν 100 τ.μ. για θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων - garage. Άλλα χαρακτηριστικά είναι ο κεντρικός κλιματισμός θέρμανσης- ψύξης, το σύστημα φωτισμού, καθώς και η γεώτρηση για το πότισμα του κήπου. Ο συνδυασμός της υπέροχης αυτής βίλας με την τοποθεσία, τα υλικά και την λειτουργικότητά της την κάνει μοναδική και αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για πολύ καλή ποιότητα ζωής.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-13537)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Κάποιος από την ομάδα του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. (ΚΩΔ Κ-13537) Σταθερό: 26510 70084/85 Κινητό: 6949731839 e-mail: info@vrespiti.gr]

Σημείωση : Η διεύθυνση Portal του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Γκαράζ Πρόσοψης Συναγερμός Νεόδμητο Βαμμένο Σίτες Τζακούζι Διπλά τζάμια Πολυτελές Κλιματισμός Φωτεινό Βεράντα Επιτρέπονται κατοικίδια Εντοιχισμένες Ντουλάπες Μπαλκόνια Χώρος στάθμευσης Πόρτα ασφαλείας Ανακαινισμένο Υδρομασάζ Εσωτερική Σκάλα Μπάρμπεκιου *Έξοδα /Κοινόχρηστα 1 €*Εμβαδό μπαλκονιών 150 m2*Έτος ανακαίνισης 2010 *T.K. Portals 45500 *Απόσταση από τη θάλασσα 73150 m*Εμβαδό οικοπέδου 8600 m2*Ενεργειακή Κλάση Α+ *Κουφώματα Αλουμινίου *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ζώνη Εκτός Σχεδίου *Κουζίνα Ημι-ξεχωριστός χώρος για κουζίνα *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Δάπεδα Πλακάκι Με θέα Στην πόλη των Ιωαννίνων *Διεύθυνση Portal ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 15 *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____