κωδ. Κ-13717
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ προς Ενοικίαση 95 τ.μ., 430€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-13717
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΑΝΑΤΟΛΗ
Τύπος ακινήτου
ΜΕΖΟΝΕΤΑ
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
95 τ.μ.
Τιμή
430€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
5€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2009
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ προς Ενοικίαση 95 τ.μ., 430€

ΜΕΖΟΝΕΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΗ: Πολύ κοντά στο κέντρο των Ιωαννίνων, διατίθεται προς ενοικίαση αξιόλογη αυτόνομη μεζονέτα, επιφάνειας 95 τμ, σε οικόπεδο 65 τμ.
Η μεζονέτα χωρίζεται σε τέσσερα (3) επίπεδα:
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το γκαράζ και αποθηκευτικός χώρος με λεβητοστάσιο. Το επίπεδο αυτό είναι ισόγειο . Το γκαράζ διαθέτει πόρτα. Η πρόσβαση στην αποθήκη γίνεται με εσωτερική σκάλα.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και το σαλόνι, η ενιαία και φωτεινή κουζίνα και το μικρό μπάνιο επισκεπτών. Στο επίπεδο αυτό, ξεκινάει και ο πρώτος χώρος της κύριας κατοικίας. Η πρόσβαση στο χώρο της κατοικίας, γίνεται με σκάλα.
Στο τρίτο επίπεδο, το οποίο ενώνεται με το προηγούμενο με σκάλα, βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, τα οποία είναι πολύ φωτεινά και έχουν μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και το μεγάλο μπάνιο, το οποίο επίσης διαθέτει παράθυρο.
Η μεζονέτα διαθέτει αυτονομία θέρμανσης σε όλα τα επίπεδα (ξεχωριστός διακόπτης σε κάθε όροφο), σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και πρόσβαση σε μπαλκόνια . Όλα τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκια, εκτός των δύο υπνοδωματίων τα οποία έχουν ξύλινο δάπεδο.
• [Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Κάποιος από την ομάδα του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. (ΚΩΔ Κ- 13717)
• Σημείωση : υπάρχει πιθανότητα, η διεύθυνση Portal του ακινήτου, να αποκλίνει από την πραγματική.
• Στοιχεία επικοινωνίας:
• Σταθερό: 26510 70084 / 70085 Κινητό: 694 973 1839
• e-mail: info@vrespiti.gr
• Θα μας βρείτε στις διευθύνσεις:
• Κεντρικό: Φ. Τζαβέλλα 11Β’ – Υποκατάστημα: Δωδώνης 77, Ιωάννινα
• H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Γωνιακό Διαμπερές Μποιλέρ Σίτες Διπλά τζάμια Εσωτερική Σκάλα Εντοιχισμένες Ντουλάπες Μπαλκόνια Βαμμένο Γκαράζ Βεράντα Φωτεινό *Πρόσβαση ¨Ασφαλτος *Έξοδα /Κοινόχρηστα 1 €*Έτος ανακαίνισης 2009 *Εμβαδό μπαλκονιών 30 m2*T.K. Portals 45221 *Εμβαδό οικοπέδου 65 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 78950 m*Κουφώματα Αλουμινίου *Προσανατολισμός Ανατολικό *Διεύθυνση Portal Βυζαντίου 5 *Ενεργειακή Κλάση Δ *Κουζίνα Ημι-ξεχωριστός χώρος για κουζίνα *Κήπος Κοινός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ρεύμα Μονοφασικό *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Πλακάκι *Δάπεδα Πλακάκι - Ξύλο *Κατάσταση ακινήτου Σε άψογη Κατάσταση

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____