κωδ. Π-2553
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΙ, STUDIO προς Ενοικίαση 30 τ.μ., 220€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-2553
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΣΤΑΥΡΑΚΙ
Τύπος ακινήτου
STUDIO
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
30 τ.μ.
Τιμή
220€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
7€
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
2006
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
Θέρμανση
Air Condition
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΣΤΑΥΡΑΚΙ, STUDIO προς Ενοικίαση 30 τ.μ., 220€

ΣΤΑΥΡΑΚΙ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ:
Σε κοντινή απόσταση από τα Ιωαννίνα και ανάμεσα από το Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, διατίθεται προς ενοικίαση studio, επιφάνειας 30 τ.μ. , στοω 1 όροφο δυόροφου κτιρίου. Περιλαμβάνει:υπνοδωμάτιο ενιαίο με την κουζίνα και μπάνιο . Η κατοικία διαθέτει θέρμανση με κλιματιστικό, κουφώματα κατασκευασμένα με προφίλ αλουμινίου, με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδα καλυμμένα με πλακάκια και μπαλκόνι.. Το διαμέρισμα επιβαρύνεται με 8 euro κοινόχρηστα. Η περιοχή που βρίσκεται η κατοικία, δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη, ιδανική για φοιτητές αλλά και εργαζόμενους, αφού σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται στάση αστικής συγκοινωνίας. Το studio είναι διαθέσιμο άμεσα.


Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Π-2553)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Κλιματισμός Σίτες Φοιτητικό Διπλά τζάμια Φωτεινό Κατάλληλο για φοιτητές *Εμβαδό οικοπέδου 150 m2*Έτος ανακαίνισης 2006 *T.K. Portals 45221 *Εμβαδό μπαλκονιών 5 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 78965 m*Έξοδα /Κοινόχρηστα 8 €*Κουφώματα Αλουμινίου *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Δ *Κουζίνα Ημι-ξεχωριστός χώρος για κουζίνα *Κήπος Καθόλου *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ρεύμα Μονοφασικό *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Πλακάκι *Διεύθυνση Portal ΣΤΑΥΡΑΚΙ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Τ: 2651097100
Κ: 6941430004

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____