Υπηρεσίες

Καθώς διανύουμε τον αιώνα της εξειδίκευσης, σε ότι αφορά στα ακίνητα, οι μεσιτικές εταιρίες, αποτελούν τον εξειδικευμένο σύμβουλο, ο οποίος θα αναλάβει και θα ολοκληρώσει με επιτυχία μία αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου.

Ο σύμβουλος μεσιτικής εταιρίας συμβουλεύει και καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους ώστε να τους φέρει το συντομότερο δυνατό πιο κοντά στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Οι κυριότερες υπηρεσίες που προσφέρει η μεσιτική εταιρία VreSpiti είναι:

Εμπειρία και επαγγελματισμό στον τομέα των αγοραπωλησιών και ενοικιάσεων ακινήτων. Λόγω του όγκου των πράξεων που διενεργούμε, διαθέτουμε την εμπειρία, είμαστε γνώστες των τάσεων της αγοράς, των διακυμάνσεων των τιμών και των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε ο πελάτης που θα απευθυνθεί σε εμάς, να είναι σίγουρα κερδισμένος.

Σωστή και έγκυρη εκτίμηση του ακινήτου, με εχεμύθεια και αμεσότητα, για την ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σας. Καθώς οι τάσεις της αγοράς, οι τιμές ανά περιοχή και τετραγωνικό και άλλες πληροφορίες, είναι το αντικείμενο με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά από το 2004, στο VreSpiti μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για τη σωστή τιμή του ακινήτου σας.

Σωστή προώθηση ακινήτου. Στο VreSpiti, θα αναλάβουμε να προωθήσουμε σωστά το ακίνητό σας. Αυτό σημαίνει ότι, μέσω εύστοχων ερωτήσεων, θα συλλέξουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες που αφορούν στο ακίνητο, θα φωτογραφίσουμε το ακίνητο και τον περιβάλλοντα χώρο του και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε τους παρακάτω μηχανισμούς προώθησης (το κόστος προβολής και διαφήμισης του ακινήτου, βαρύνει αποκλειστικά το VreSpiti):

  • Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με ενοικιαστές ή αγοραστές από το υπάρχον πελατολόγιο.
  • Καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου, στην ιστοσελίδα του VreSpiti (www.vrespiti.gr).
  • Καταχώρηση στην ηλεκτρονική εφημερίδα Μικρών Αγγελιών ΒΔ Ελλάδας (www.polisaggelia.gr).
  • Καταχώρηση στις πρώτες θέσεις ιστοσελίδων ακινήτων πανελλαδικής εμβέλειας.
  • Καταχώρηση στον οδηγό πόλης - αγοράς και διασκέδασης www.polisioannina.gr στον οποίο εισάγονται όλα τα διαθέσιμα ακίνητα στην πόλη των Ιωαννίνων.
  • Άμεση αποστολή sms της αγγελίας ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου στο υπάρχον πελατολόγιο.
  • Άμεση αποστολή e-mail της αγγελίας ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου, στο υπάρχον πελατολόγιο, μέσω της εφαρμογής e-mail alert.
  • Social Media: Άμεσα ανάρτηση της αγγελίας ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου στην ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα Facebook.
  • Τοποθέτηση ειδικών πινακίδων (πανό – αυτοκόλλητα).
  • Open House: Η καινοτόμα διαδικασία προώθησης ακινήτων, όπου γίνεται άμεση επίδειξη σε πολλούς ενδιαφερόμενους, την ίδια ημέρα και ώρα.


Στο VreSpiti δεν εργαζόμαστε μόνοι μας.  Διαθέτουμε ένα δίκτυο συνεργαζομένων μεσιτικών εταιριών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες μπορούν επίσης να προωθήσουν το ακίνητό σας, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξιολόγηση Ενδιαφερόμενου. Καθώς γνωστοποιείται η πρόθεση ενοικίασης ή πώλησης ενός ακινήτου, με τους τρόπους που περιγράψαμε πιο πάνω, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να είναι αρκετοί. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι όλοι έχουν μια σοβαρή πρόταση για το ακίνητο. Στο VreSpiti αναλαμβάνουμε να αξιολογήσουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο και στη συνέχεια να σας ενημερώσουμε για αυτόν που έχει μόνο σοβαρή πρόταση, στην οποία αξίζει να δώσετε την προσοχή σας, αλλά και το χρόνο σας.

Διαπραγμάτευση. Ο σύμβουλος του VreSpiti θα συζητήσει μαζί σας το ενδεχόμενο μείωσης ή αύξησης της τιμής του ακινήτου σας, όπως και με την εμπειρία που διαθέτει, θα αναλάβει κάθε διαπραγμάτευση με τους πιθανούς ενοικιαστές ή αγοραστές.

Νομική Υποστήριξη. Η υποστήριξη από συνεργαζόμενο εξειδικευμένο νομικό προσωπικό, είναι βασική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοραπωλησίας ή μίσθωσης ενός ακινήτου, σύντομα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Το νομικό τμήμα, ενημερώνει εξ αρχής τους πελάτες μας για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, στη συνέχεια πραγματοποιεί ελέγχους τίτλων , οικοδομικών αδειών, συστάσεων οριζοντίων ιδιοκτησιών, προσυμφώνων, συμβολαίων, ακόμη και την παρακολούθηση φορολογικών θεμάτων.

Λογιστική – Φορολογική Υποστήριξη. Καταρτισμένοι λογιστές στην ακίνητη περιουσία. Το VreSpiti, έχει αναπτύξει συνεργασίες με λογιστικά γραφεία και οικονομολόγους για την ανάπτυξη και διεκπεραίωση λογιστικών – φορολογικών θεμάτων, σχετιζόμενων με την ακίνητη περιουσία.


Η δομημένη οργάνωση της μεσιτικής εταιρίας VreSpiti, επιτρέπει στους συμβούλους ακίνητης περιουσίας του VreSpiti να ανταποκρίνονται με επαγγελματισμό και να βρίσκονται δίπλα στους πελάτες τους και μετά την ενοικίαση ή αγορά ενός ακινήτου:

Τεχνική Κάλυψη, Συντήρηση, Ανακαίνιση, Διακόσμηση Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων. Μέσω της συνεργασίας με το www.VriskoTexnites.gr ,διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνίτες και συνεργεία, σε όλες τις ειδικότητες που αφορούν στα ακίνητα (ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες πλακιδίων, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, ηλεκτρονικοί, επιπλοποιοί κ.ο.κ.) οι οποίοι μπορούν να επισκευάσουν ή/και να συντηρήσουν το ακίνητο που διαθέτετε, οποιαδήποτε στιγμή και με τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προσφορές. Παράλληλα, έμπειροι συνεργάτες μας, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικονομικά και σύμφωνα με τις προσωπικές κατευθύνσεις, επιθυμίες και γούστο του ιδιοκτήτη.

Μελέτες κατασκευής & αποπεράτωσης ακινήτων. Οι επιστημονικοί συνεργάτες μας, πτυχιούχοι πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, καθώς και αξιολογημένα συνεργεία – τεχνίτες, έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάσουν μία πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, και να επιμεληθούν την κατασκευή και αποπεράτωση οποιασδήποτε επένδυσης σε ακίνητη περιουσία.

Φύλαξη Ακινήτων. Σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε εταιρία φύλαξης για το ακίνητό σας, να τοποθετήσετε συναγερμό ή κάμερες ασφαλείας, μπορούμε να σας συστήσουμε συνεργαζόμενες εταιρίες, μέσω του www.VriskoTexnites.gr

Μετακομίσεις. Μετά την επιλογή του ακινήτου της αρεσκείας σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε μέσο μεταφοράς (φορτηγό, ανυψωτικά κλπ) για την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού σας.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την  φόρμα κάνοντας κλικ εδώ και λάβετε άμεσα τις προσφορές των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.

Καθαρισμός κτιρίων – οικιακού εξοπλισμού. Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσία καθαρισμού κτιρίων ή οικιακού εξοπλισμού, μπορούμε να σας συστήσουμε συνεργάτες, στις πιο συμφέρουσες τιμές.