Τα νέα του VreSpiti

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ & ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

26/7/2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες απευθύνεται στο VreSpiti για την εύρεση επαγγελματικού χώρου στα Ιωάννινα. Πολύ σύντομα εντοπίζεται το ακίνητο που ταιριάζει στη ζήτηση και άμεσα προχωράει η μίσθωσή του.

12/7/2016

Κομμωτήριο στην οδό Αβέρωφ - Urbano Capelli

Η αναζήτηση επαγγελματικού χώρου για κομμωτήριο στα Ιωάννινα από επαγγελματία, σε συνεργασία με την εμπειρία της μεσιτικής εταιρείας VreSpiti, αποδίδει άμεσα με μια ιδανική μίσθωση για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου αλλά και τον μισθωτή, σε ένα επαγγελματικό ακίνητο της οδού Αβέρωφ.

3/6/2016

Easy Wash Self Service Laundry

Μια ακόμη επιτυχής επαγγελματική μίσθωση διεκπεραιώθηκε από το VreSpiti ικανοποιώντας τον ιδιοκτήτη και την μισθώτρια εταιρία. Στο συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο πρόκειται να στεγαστεί η Easy Wash Self Service Laundry (Αμερικάνικα Επαγγελματικά Πλυντήρια & Στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια , φοιτητικές κατοικίες κ.α. Πρόκειται για μια καινοτομα ιδέα του επιχειρηματία για την πόλη των Ιωαννίνων που θα λειτουργεί από το πρωί εως το βράδυ καλύπτοντας όλων των ειδών ιματισμού. 

15/4/2016

Επαγγελματική μίσθωση από το VreSpiti - ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ

Στην καρδιά της διασκέδασης & εστίασης της νεολαίας, στο Ιστορικό κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων έγινε σήμερα η μεταβίβαση ενός από τα πιο γνωστά στέκια της πόλεως του γνωστού “Simple”. Η νέα μισθώτρια εταιρία «φέρνει» μια νέα αλλαγή και τάση στον χώρο της εστίασης που πρόκειται να συζητηθεί με τις ανεπανάληπτες γεύσεις σε έναν πολύ ευχάριστο & μοντέρνο χώρο. 

23/3/2016

Επαγγελματικός χώρος για γνωστή εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου

Γνωστή εταιρία με κύρια απασχόληση την εμπορία και τοποθέτηση ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ αναζητεί άμεσα επαγγελματικό χώρο για την νέα έκθεσή της. Με τους καλύτερους χειρισμούς επιλογής επαγγελματικών χώρων που διαχειρίζεται το VreSpiti , επιλέγεται ένας άψογος και λειτουργήσιμος χώρος στο 4ο ΧΛΜ της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών απέναντι από τις σχολές Ο.Α.Ε.Δ. 

18/3/2016

Μίσθωση επαγγελματικού χώρου στην Πλατεία Μαβίλη

Η ζήτηση επαγγελματικού χώρου στο VreSpiti απο γνωστούς επιχειρηματίες καθορίζει ποιό θα είναι το συγκεκριμένο κατάστημα που θα μισθωθεί. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου μας δίνει την ιδιαίτερη ικανοποίηση, για να εγκατασταθεί ένα απο τα γνωστά Brand Names στην Πλατεία Μαβίλη. Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ μέσω της ριζικής ανακαίνισης του ακινήτου, σε έναν πολύ μοντέρνο & νεανικό χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθιστά σίγουρο ότι όλα τα βλέμματα της πόλης θα στραφούν πάνω του. 

22/2/2016

TEXAS HOLDEM ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Άλλη μια νέα και σπουδαία μίσθωση πραγματοποιήθηκε απο το VreSpiti και συγκεκριμένα για τον Όμιλο Φίλων Texas Holdem Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην Χρήστου Kάτσαρη 63 στα Ιωάννινα. 

11/12/2015

PIGS

Η λέξη από μόνη της δίνει το στίγμα. Η μίσθωση του χώρου συμφωνείται και ο  Chef Δημήτρης Μπρίνιος ξεπερνά το κατεστημένο και δημιουργεί, έναν πολυτελή και μοντέρνο χώρο εστίασης, με απολαυστικές ισορροπίες γεύσεων. Ο χώρος της οδού Κουντουριώτη 54, διαμορφώνεται κατάλληλα και οργανωμένα, αναδεικνύοντας την ζήτηση ακινήτου σε μια επιτυχημένη συμφωνία. 

8/10/2015

ROCK BASS

Η συγκεκριμένη ζήτηση μας χαροποιεί και μας δίνει την ώθηση να προτείνουμε συγκεκριμένο ακίνητο. Ο ενδιαφερόμενος και πολύ ευγενικός Σπύρος κλείνει άμεσα την συμφωνία. Το Rock Bass διαμορφώνεται άψογα στο χώρο και αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύτερα στέκια, στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, επί της οδού Αετοράχης 16, για να απολαύσει κανείς πολύ καλή μουσική, καφέ, ποτό, καθώς και live μουσική. Περιμένουμε το καλοκαίρι να βρεθούμε και στην πανέμορφη αυλή του καταστήματος. 

18/9/2015

Break Bar & Billiards

Η συγκεκριμένη ζήτηση στηρίζεται σε συγκεκριμένο project, για χώρο με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το VreSpiti σε απόλυτη συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, επισκέπτεται καταστήματα με ειδικές προδιαγραφές για πολυχώρο ψυχαγωγίας και μπιλιάρδα. Η διαμόρφωση των χώρων, ο φωτισμός, η τοποθέτηση των μπιλιάρδων και η μουσική, δίνει την δυνατότητα στο κατάστημα της οδού Αετοράχης 4, να συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα ψυχαγωγικά στέκια στα Ιωάννινα. 

18/9/2015

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΑΠΠΑΣ

Γνωστή εταιρία της πόλεως μας που ασχολείται με το Εμπόριο Ορθοπεδικών Ειδών αναζητεί με το VreSpiti, επαγγελματικό χώρο για μίσθωση. Ο χώρος επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου, αξιολογείται και σε σύντομο χρονικό διάστημα η συμφωνία επιτυγχάνεται. Το VreSpiti αποδεικνύει καθημερινά εμπράκτως, την καλύτερη αξιοποίηση ακινήτων που διαχειρίζεται με πράξεις. ς. 

18/9/2015

SEE YOU OPTICAL

Η μεθοδικότητα, η οργάνωση και η ταχύτατη εξυπηρέτηση, είναι τα βασικά εργαλεία του VreSpiti, ώστε να επιτυγχάνει με τον καλύτερο τρόπο την αξιοποίηση των ακινήτων που διαχειρίζεται.
Για μια ακόμη φορά, το αποδεικνύει με τη συμφωνία με μια πολύ σοβαρή επαγγελματική μίσθωση και συγκεκριμένα στον εμπορικό ιστό του Κέντρου των Ιωαννίνων, με γνωστή πανελλαδικής εμβέλειας εταιρία με οπτικά. 

10/9/2015

ΦΡΑΤΖΟΛΙΝΟ

Η ζήτηση για ένα corner υψηλής καθημερινής επισκεψιμότητας στο κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων είναι συγκεκριμένη. Ο ενδιαφερόμενος μισθωτής κλείνει τη συμφωνία και αξιοποιεί άμεσα τον συγκεκριμένο χώρο, στη γωνία των οδών 28ης Οκτωβρίου 29 & Χ.Τρικούπη, διαμορφώνοντάς τον σε ένα από τα πιο αξιόλογα πρατήρια άρτου, με τις καλύτερες γεύσεις αρτοποιίας. πτικά. 

24/5/2015

ΚΑΡΠΩ ΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΟΙΣ

Γωνιακό κατάστημα στη γωνία των οδών Αβέρωφ και Μητροπόλεως παραδίδεται προς ενοικίαση σε αποκλειστικότητα στο VreSpiti. Η στοχευμένη υπόδειξή του και το κλείσιμο της συμφωνίας είναι άμεσα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι νέοι μισθωτές ξεκινούν τις εργασίες, για να διαμορφώσουν  το κατάστημα και να δημιουργήσουν τον εκλεπτυσμένο χώρο που θα ονομάζεται «ΚΑΡΠΩ Εν Ιωαννίνοις». Άλλη μια επαγγελματική επιτυχία του VreSpiti έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των σοβαρών και οργανωμένων κινήσεων στη διαχείριση ακινήτων σε όλο το Λεκανοπέδιο του Ν. Ιωαννίνων. A'>, ικανοποιώντας τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές. 

21/5/2015

FAMOUS SHOES

Γνωστή εμπορική εταιρία πανελλαδικής εμβέλειας με γνωστό Brand Name αναζητεί μέσω του VreSpiti κατάστημα στον εμπορικό ιστό, στο Κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η παρουσίαση του καταστήματος που διαχειρίζεται το VreSpiti σε αποκλειστικότητα, στην συγκεκριμένη εταιρία, δημιουργεί την θετική έκβαση της μίσθωσης. Άλλη μία μεγάλη και επιτυχημένη συμφωνία, έρχεται να προστεθεί στο ιστορικό του VreSpiti, ικανοποιώντας τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές. 

16/3/2015

PALLET STORES

Η ανάθεση νέου επαγγελματικού ακινήτου στο VreSpiti, δίνει την σιγουριά στον ιδιοκτήτη για την άμεση μίσθωσή του. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου, απέναντι από το κατάστημα Hondos Center. Η άμεση υπόδειξη σε πολύ γνωστή εταιρία πανελλαδικής αναγνωρισιμότητας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατοικίας δίνει καταφατική απάντηση για την μίσθωση του συγκεκριμένου καταστήματος. 

6/3/2015

UN MONDO DIVERSO

Το κατάστημα της οδού Γρηγορίου Σακκά 7 (πρώην Βιτρώ) που αποτελεί ένα από τα σπάνια σε μέγεθος επαγγελματικά ακίνητα, διατίθεται στο VreSpiti προς διαχείριση. Για μια ακόμη φορά η επιτυχημένη μίσθωση προκύπτει, ικανοποιώντας στα μέγιστα όλους τους εμπλεκόμενους. 

27/2/2015

BIOGENESYS

Λίγα μέτρα από την Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών και συγκεκριμένα στο 4ο χλμ, το αποκλειστικής διαχείρισης από το VreSpiti επαγγελματικό ακίνητο, προτείνεται επιτυχώς, στην πολύ γνωστή εταιρία Biogenesys, η οποία προχωρεί στην μίσθωσή του. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του VreSpiti, φέρνει μέρα με την μέρα  σημαντικά αποτελέσματα και η αξιοποίηση των ακινήτων που διαχειρίζεται σε όλο το λεκανοπέδιο του Ν. Ιωαννίνων, είναι εμφανής. 

27/2/2015

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος επαγγελματικά ακίνητα, με συνολική επιφάνεια 1430τ.μ., στην Λεωφόρο Γράμμου, προτίμησε η πολύ γνωστή εταιρία για να μισθώσει. Η επιτυχής έκβαση της συμφωνίας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την αποτελεσματικότητα της αποκλειστικής ανάθεσης ακινήτου στο VreSpiti. 

22/12/2014

ANIMAL CENTER

Το VreSpiti αναλαμβάνει άλλη μια αποκλειστικότητα επαγγελματικού καταστήματος. Προτείνεται σε μια από τις πιο γνωστές εταιρίες pet shop. Η απάντηση για το συγκεκριμένο γωνιακό κατάστημα είναι θετική. Η τοποθέτηση ενός κεντρικότατου pet shop, διευκολύνει πλέον τους φιλόζωους.

22/12/2014

DOCA

Το VreSpiti αναλαμβάνει την αποκλειστική διαχείριση του συγκεκριμένου καταστήματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Αντλώντας την εταιρία Doca, μια από τις πιο γνωστές εταιρίες με πανελλαδική εμβέλεια στο γυναικείο αξεσουάρ,  από το πελατολόγιο γνωστών εταιριών που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό του, το VreSpiti, επιτυγχάνει μια νέα συμφωνία, αναδεικνύοντάς την σε έναν από τους πρωταγωνιστές της μόδας στην πόλη μας. 

11/12/2014

TELESALES 24

Γνωστή εταιρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, αναζητά μέσα από τα ακίνητα του VreSpiti τον κατάλληλο επαγγελματικό χώρο (γραφεία) για να στεγάσει το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι προτάσεις επαγγελματικών χώρων από το VreSpiti είναι αρκετές, αλλά την παράσταση κλέβει το γραφείο 145 τ.μ. ενιαίου χώρου. Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινότατο και σε άψογη κατάσταση στην οδό Αγίας Μαρίνας 54. Άλλη μια μίσθωση έρχεται να προστεθεί στα υψηλά deals του VreSpiti, ικανοποιώντας παράλληλα και τους ιδιοκτήτες, και ανταμοίβοντάς τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. 

2/12/2014

SICILY CAFE

Η γωνία, θεωρείται από τα καλύτερα σημεία του εμπορικού ιστού, στο Κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αναθέτουν το κατάστημα στο VreSpiti. Η ζήτηση έρχεται από την πολύ γνωστή εταιρία Sicily Cafe και η σύζευξη είναι άμεση και καθοριστική. Η συμφωνία επιτυγχάνεται. Για μια ακόμη φορά, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του VreSpiti είναι να κάνει υψηλά Deals και το αποδεικνύει καθημερινά.
 

24/11/2014

ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ

Η πολύ γνωστή εταιρία Ζαχαροπλαστείων Κολιονάσιος, θέτει υπ’ όψιν του VreSpiti, τη ανάγκη για άμεση εύρεση νέας επαγγελματικής στέγης. Η ζήτηση είναι καθοριστική, καθώς το νέο ακίνητο απαιτεί μέγιστη προβολή, λόγω του πολύ γνωστού Brand Name που κατέχει στην Γιαννιώτικη κοινωνία, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Για την πρόεδρο της εταιρίας Αθηνά Κολιονάσιου, ιδανικό παρουσιάζεται το κατάστημα στην οδό Δωδώνης 23. Το VreSpiti δημιουργεί τις ευνοϊκές συνθήκες για την μίσθωση και η συμφωνία επιτυγχάνεται, ικανοποιώντας όλα τα μέρη. Πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα θα αποτελεί άλλον ένα πόλο έλξης, για τις γλυκές και αξεπέραστες γεύσεις των Ζαχαροπλαστείων Κολιονάσιος.

29/9/2014

COFFEE WORLD

Επί της οδού Αβέρωφ, η γνωστή εταιρία εμπορίας καφέ Coffee World, επιλέγει κατάστημα, έπειτα από αναζήτηση που πραγματοποίησε με το VreSpiti. Το κατάστημα θεωρείται ιδανικό για τις ανάγκες της εταιρίας, δημιουργώντας στην πόλη των Ιωαννίνων ένα κατάστημα με καφέδες από όλο τον κόσμο. 

26/9/2014

LAPIN HOUSE

Η ζήτηση από την πολύ γνωστή εταιρία παιδικών ενδυμάτων Lapin House είναι συγκεκριμένη: κατάστημα στον εμπορικό ιστό του κέντρου. Το VreSpiti με γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις διεκπεραιώνει άμεσα  τη ζήτηση και το κατάστημα της οδού Χαριλάου Τρικούπη 33 γίνεται το νέο υποκατάστημα του γνωστού Brand Name σαν χώρος ανάδειξης των υψηλών προδιαγραφών προϊόντων του, αλλά και του εταιρικού του χαρακτήρα, το οποίο θα δώσει άλλη πνοή στο εμπορικό κέντρο της πόλης. 

30/7/2014

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ «ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ»

Η ζήτηση είναι καθοριστικής σημασίας για την εύρεση του συγκεκριμένου χώρου: Ισόγεια παλιά μονοκατοικία, με κήπο, η οποία προορίζεται για μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο. Το VreSpiti προτείνει και η μίσθωση επιτυγχάνεται. Ξεκινούν οι εργασίες, με πολλές αλλαγές στον χώρο, δημιουργώντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

28/7/2014

ASTERIAS SWIM ACADEMY

Η αναζήτηση από τον επιχειρηματία – γυμναστή είναι σαφής και συγκεκριμένη: ισόγειο κτίριο χωρίς κολώνες, μεγάλο ύψος, πολλά – πολλά τετραγωνικά μέτρα. Το VreSpiti για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του, με τη μεγάλη γκάμα ακινήτων που διαχειρίζεται, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την συγκεκριμένη χρήση. Το καινούργιο κτίριο, μεταλλικής κατασκευής,  συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. σε γήπεδο 4 στρεμμάτων, στην Βλαχόστρατα Σταυρακίου, προτείνεται και μισθώνεται με τις καλύτερες προοπτικές, για την δημιουργία μικρών και μεγάλων πισινών, με την επωνυμία ΑΣΤΕΡΙΑΣ Swim Academy. Η επένδυση είναι αρκετά μεγάλη και το εγχείρημα δίνει νέες προοπτικές στην πόλη των Ιωαννίνων. 

28/7/2014

i-REPAIR

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας επισκευών για κινητά τηλέφωνα i-Phone, i-Pad, Samsung Galaxy, Blackberry και Laptop στην Ελλάδα . Οι εκπρόσωποί της απευθύνονται στο VreSpiti για την εύρεση καταστήματος στα Ιωάννινα. Το γωνιακό κατάστημα στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 είναι εκείνο που θα μισθώσει η εταιρία i-Repair και το κλείσιμο της συμφωνίας είναι άμεσο. 

18/7/2014

CAROLINE DE SOUSA L’ATELIER

Στον εμπορικό ιστό, στο Κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 33, απέναντι από τα ZARA, το γωνιακό κατάστημα με τα 3 επίπεδα, Αποκλειστικής Διαχείρισης από το VreSpiti, επιλέγεται από την πολύ γνωστή Fashion Designer Caroline De Souza l’Atelier. Η συμφωνία γίνεται με τις  καλύτερες συνθήκες μίσθωσης και για τις δύο πλευρές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το κατάστημα θα γίνει σημείο αναφοράς για την υψηλή ραπτική που θα προσφέρει. 

7/7/2014

LUDOST

Οι ιδιοκτήτες μιας παραδοσιακής Γιαννιώτικης μονοκατοικίας  (διαμορφωμένης σε επαγγελματική στέγη), στον πεζόδρομο της Πλατείας Μαβίλη, πλάι στη Λίμνη επιλέγουν το VreSpiti για την προβολή και διαχείριση της μίσθωσής της. Με την αμεσότητα διεκπεραίωσης της μίσθωσης, με τους καλύτερους όρους για τον ιδιοκτήτη και τον μισθωτή, η επαγγελματική στέγη πρόκειται να γίνει σημείο αναφοράς, με την μοντέρνα διακόσμηση και το ιδιαίτερο στυλ της. 

1/7/2014

ΓΩΝΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ Λ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Οι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να αναθέσουν προς ενοικίαση, με Αποκλειστική Ανάθεση το κατάστημα τους στο VreSpiti. Πρόκειται για επαγγελματικό ακίνητο μέγιστης προβολής, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Πανεπιστημίου, απέναντι από τα Jumbo, στα Σεισμόπληκτα. Η συνολική επιφάνεια του ημιτελούς ισογείου και υπογείου είναι 700 τ.μ. περίπου. Η επιτυχής έκβαση της μίσθωσης από το VreSpiti, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αποτελεσματικότητα της Αποκλειστικής Ανάθεσης, με τους μισθωτές να συμβάλλουν και με δικές τους δαπάνες στην ολοκλήρωση και αξιοποίηση του ακινήτου. 

1/7/2014

AUDIT A.E.

Σε ένα από τα σπουδαιότερα επαγγελματικά ακίνητα στην Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών και συγκεκριμένα κοντά στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, το τριώροφο κτίριο το οποίο αποκλειστικά διαχειρίζεται το VreSpiti, δεσμεύεται και μισθώνεται από την εταιρία AUDIT A.E. To VreSpiti, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι με την επαγγελματική προβολή και διαχείριση ακινήτων, επιτυγχάνει την ολοκλήρωση μιας μίσθωσης, με τους καλύτερους όρους και για τα δύο μέρη. 

20/5/2014

ΑΡΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Πολύ κοντά στην Πλατεία Πάργης στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, δρόμο που βρίσκεται στο κέντρο του εμπορικού ιστού της πόλης, με τη μεγαλύτερη πυκνότητα και διέλευση πεζών, επιλέγεται από τους ενδιαφερόμενους το συγκεκριμένο κατάστημα για το Πρατήριο Άρτου «Αρτοδημιουργίες». Για μια ακόμη φορά το VreSpiti αποδεικνύεται αποτελεσματικό στη στοχευμένη και αμεση μισθωση επαγγελματικών ακινήτων με επιτυχία. 

20/5/2014

TITANS GYM

Η οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και η περιοχή γύρω της, θεωρείται όχι μόνο μια μεγάλη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και δρόμος υψηλής συχνότητας διέλευσης αυτοκινήτων με προσβασιμότητας από και προς το Κέντρο.

Η επιλογή του καταστήματος υψηλών προδιαγραφών  από τους υπεύθυνους του Γυμναστηρίου Titans Gym, κατόπιν πρότασης του VreSpiti, ήταν άμεση. Τα 300τ.μ. στεγασμένου χώρου καθώς και ο μεγάλος προαύλιος χώρος αυτού του γωνιακού καταστήματος, θα δώσουν με τον ανεση στην άθληση, με ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στο χώρο των οργάνων εκγύμνασης. 

10/2/2014

REAL ENGLISH

Τα Real English στα Ιωάννινα.

Τα Εξειδικευμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών REAL ENGLISH, ένας από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους ομίλους κέντρων εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας αναζητεί την νέα επαγγελματική του στέγη στην πόλη των Ιωαννίνων. Ήδη με 10 παραρτήματα στην Ελλάδα, η Διεύθυνση του ομίλου απευθύνεται στο VreSpiti για την εύρεση γραφείων και αιθουσών διδασκαλίας. Η μίσθωση επιλέγεται να γίνει στο Κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα σε ένα πολυτελές ακίνητο 160 τ.μ. στην Στοά Ορφέα που περιλαμβάνει άνετους και λειτουργικούς χώρους. Το VreSpiti για μια ακόμη φορά αποτελεί σιγουριά Προβολής και Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας. 

7/2/2014

SARAH LAWRENCE

Το VreSpiti πρωτοπορεί στις επαγγελματικές μισθώσεις κάνοντας άλλο ένα μεγάλο deal στην εμπορική ζώνη του κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην γωνία Χαριλάου Τρικούπη & Οπλαρχηγού Πουτέτση. Η μίσθωση πραγματοποιήθηκε με την εταιρία Sarah Lawrence. 

1/2/2014

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ»

Οι υπεύθυνοι των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντοπούλου, που έχουν έδρα την Αθήνα, επιλέγουν να δημιουργήσουν έναν από τους καλύτερους Παιδικούς Σταθμούς στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι προτάσεις επαγγελματικών χώρων μέσω του VreSpiti ικανοποιούν στο μέγιστο τους υπευθύνους με ακίνητα που είναι σε αποκλειστικότητα και τελικά επιλέγουν έναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματικούς χώρους το πρώην «Σκορπιό» στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ολοκληρωτική ανακαίνιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θα δώσει άλλη μορφή, ικανοποιώντας τους μικρούς φίλους που πρόκειται να φιλοξενούνται, αλλά και τους γονείς τους, δίνοντας παράλληλα μεγάλη προσοχή στον χώρο των εκπαιδευτικών καινοτομιών, με έμφαση στην επίτευξη υψηλού επιπέδου μόρφωσης και αγωγής στους μαθητές τους. 

11/12/2013

ΒΑΝΚΙΕ

Το γωνιακό κατάστημα της Αβέρωφ 15 στα Ιωάννινα, που διαχειρίζεται το VreSpiti επιλέγεται από την εταιρία ΒΑΝΚΙΕ και τον επιχειρηματία Νίκο Καμμένο και ξεκινά τη λειτουργία του. Το νέο κατάστημα είναι το πρώτο κατάστημα των ΒΑΝΚΙΕ εκτός Αττικής και φιλοδοξεί να καταστεί το meeting point της νεολαίας και όχι μόνο, με σύγχρονο design και ποικιλία σε ποιοτικές γεύσεις στις σωστές τιμές. Στο νέο ΒΑΝΚΙΕ δεσπόζει το εντυπωσιακό graffiti με την συνδρομή και υποστήριξη του «I Support Street Art», με κοινό άνω των 50.000 ατόμων απ όλο τον κόσμο. Στον εσωτερικό χώρο, skateboards στην οροφή με κρεμασμένες Plumen, λευκά τραπεζάκια - κουτιά με tablets σε διαφορετικά επίπεδα για τους θαμώνες και design items συμπληρώνουν την διακόσμηση. Η πρόταση franchise των ΒΑΝΚΙΕ αφορά σε ένα νεανικό concept με σύγχρονα νεωτεριστικά χαρακτηριστικά, με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, καθώς και καφέδες, milkshake και ροφήματα. 

7/11/2013

ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΗ

Κεντρικό σημείο της πόλεως των Ιωαννίνων απαιτεί η ζήτηση μισθώσης για κατάστημα με Άνθη – Φυτά από το γνωστό εταιρία Ανθοσύνθεση.
Οι επιλογές υπόδειξης καταστημάτων από το VreSpiti είναι αρκετές, αλλά το ρόλο παίρνει τελικά το γωνιακό κατάστημα Μιχαήλ Αγγέλου 47 & Ν. Δοσίου.
Το κατάστημα (Πρώην Φαρμακείο) ανακαινίζεται ριζικά με το φινετσάτο γούστο της Λένας – Ανθής και της Βίκυ και γίνεται ένα από τα ομορφότερα καταστήματα με Άνθη – Φυτά, κάνοντας την συγκεκριμένη γωνία σημείο αναφοράς σε ό,τι σχετίζεται με λουλούδια, στολισμούς γάμων και συναφών δραστηριοτήτων. Το VreSpiti & το Vriskotexnites.gr τους εύχονται καλές δουλειές και καλορίζικο! 

1/10/2013

Θεατρικό Εργαστήρι «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Η αναζήτηση επαγγελματικού ακινήτου για μίσθωση μέσω του VreSpiti έχει θετικά αποτελέσματα, ακόμη και σε εξειδικευμένες περιπτώσεις.

Το Θεατρικό Εργαστήρι "ΕΚΦΡΑΣΗ" επιλέγει ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Κουντουριώτη 54. Εκεί δημιουργείται ένας πανέμορφος χώρος, με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, δίνοντας έμφαση στη ζεστή υποδοχή, τις παραστάσεις και εκμάθηση των μικρών και μεγάλων που αναζητούν να εμβαθύνουν στις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες. 

20/9/2013

NEOSET

Η αναζήτηση επαγγελματικής στέγης της πολύ γνωστής φίρμας επίπλων Neoset στα Ιωάννινα έρχεται στο VreSpiti, το οποίο άμεσα ανταποκρινόμενο, υποδεικνύει κατάστημα στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων Αθηνών. Η μίσθωση επιτυγχάνεται, η εταιρία δημιουργεί το νέο εκθεσιακό χώρο για τα προϊόντα της και γίνεται σημείο αναφοράς για οτιδήποτε έχει σχέση με το έπιπλο. 

3/7/2013

COFFE ISLAND

Συγκαταλέγεται στις δυναμικότερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο, με παρουσία και στο εξωτερικό. Το concept που ζητήθηκε για το 2ο κατάστημα στα Ιωάννινα, ήταν η ύπαρξη καφεκοπτείου με δυνατότητα σερβιρίσματος ροφημάτων σε όρθιους και διερχόμενους.

Έτσι η ομάδα της γνωστής αλυσίδας Coffee Island ζητά από το VreSpiti την υπόδειξη χώρων καταστήματος. Η κεντρική οδική αρτηρία της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα η Δωδώνης 20-22, στο «γυάλινο» κτίριο απέναντι από το ξενοδοχείο Grand Serai, επιλέγεται για να δημιουργηθεί το νέο κατάστημα.

Με ριζική ανακαίνιση, επιλέγοντας Γιαννιώτικα συνεργεία και τεχνίτες, δημιουργείται ένα μοντέρνο espresso Bar.
 

6/6/2013

ΛΗΤΩ

Παρά την έντονη και συνεχιζόμενη κρίση που βιώνει ο χώρος των ακινήτων, το VreSpiti για μια ακόμη φορά αποδεικνύει τον δυναμισμό στα deals μισθώσεων με εταιρίες υψηλού κύρους, κατέχοντας την ηγετική θέση στην διαχείριση ακινήτων αλλά και στις μεσιτικές πράξεις.
Τα Πολυκαταστήματα Λητώ, είναι εταιρία η οποία θεωρείται ηγέτιδα στον χώρο με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.
Η αμεσότητα του VreSpiti συμβάλει με επαγγελματισμό στην μίσθωση ακινήτου, στην Ε.Ο. Ιωαννίνων Αθηνών και συγκεκριμένα απέναντι από το στρατόπεδο Βελισαρίου.

Η εταιρία διεκπεραιώνει με ταχύτητα τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο ακίνητο, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της, δημιουργώντας ένα ευέλικτο πολυχώρο για τους πελάτες της με άνετο parking. 

17/4/2013

YAMAMAY

Το VreSpiti είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την επιτυχή διαμεσολάβηση για την μίσθωση επαγγελματικής στέγης, της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Yamamay στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 33. 

10/4/2013

ΖΗΣΗΣ ΣΠΟΡ

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η μίσθωση επαγγελματικής στέγης στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 15, από την εταιρία αθλητικών ειδών Ζήσης Σπορ.

20/3/2013

DUR

Μία από τις πιο γνωστές ελληνικές εμπορικές εταιρίες έτοιμων ενδυμάτων Dur ερευνά με το VreSpiti το χώρο για την νέα επαγγελματική στέγη στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Το κατάστημα που θα επιλέξει κατόπιν της Υπόδειξης - Διαμεσολάβησης του VreSpiti, αποδεικνύεται ιδανικό για το γνωστό Brand Name και έτσι ξεκινούν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης του καταστήματος, στην οδό Βλαχλείδη 7. Η παρουσίαση του καταστήματος γίνεται αισθητή στην αγορά των Ιωαννίνων και αγκαλιάζεται αμέσως, δίνοντας το στίγμα του ποιοτικού και δυναμικού ρούχο. 

19/3/2013

FORTHNET

Ένα γωνιακό κατάστημα μέγιστης προβολής και συγκεκριμένα στη γωνία των πεζόδρομων Μουλαϊμίδου & Κ. Φρόντζου, επέλεξε η γνωστή εταιρία "FORTHNET" να μισθώσει, με την Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti και να δημιουργήσει ένα Corner στο Κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων. Ο χώρος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα χρώματα του γνωστού Brand Name τηλεπικοινωνιών, δημιουργώντας το κατάλληλο σημείο, σύμφωνα με το κύρος και την αναγνωρισιμότητα που κατέχει στην Ελληνική Αγορά των τηλεπικοινωνιών. 

13/3/2013

URBAN CASUAL

Σε έναn ανακαινισμένο και όμορφα διαμορφωμένο χώρο στην οδό Γρηγορίου Σακκά 17, δίπλα από την Τράπεζα Millenium στα Ιωάννινα, επέλεξε η Εμπορική εταιρία έτοιμων ενδυμάτων "Urban" να εγκατασταθεί, κατόπιν της Υπόδειξης - Διαμεσολάβηση από το VreSpiti . Η ανακαίνιση του καταστήματος αναδεικνύει με πολύ έμφαση το νεανικό ντύσιμο και τις νέες τάσεις στη μόδα.

13/3/2013

ΚΡΕΠΕΡΙ «ΜΠΟΕΜ»

Γρήγορο - Ποιοτικό - Απόλαυση για τις πιο νόστιμες ΚΡΕΠΕΣ στην Ελλάδα - τώρα και στα Γιάννενα.

Βρίσκονται πλέον σε ένα πολυτελή ανακαινισμένο χώρο, στην 28ης Οκτωβρίου 24, απέναντι από την Alpha Bank και δίπλα από τα Gant. Η Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti ήταν καθοριστική, ώστε οι υπεύθυνοι να επιλέξουν ένα από τα κεντρικά καταστήματα μαζικής εστίασης. Η πλήρης ανακαίνιση και διαμόρφωση του καταστήματος ανέδειξε ένα πολύ όμορφο και ζεστό χώρο απόλαυσης. 

13/2/2013

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ο συγκεκριμένος χώρος πληρούσε τις προδιαγραφές για την δημιουργία ενός κεντρικού παιδότοπου στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 5, ο οποίος επελέχθη κατόπιν Υπόδειξης – Διαμεσολάβησης  του VreSpiti.
Η εσωτερική διαμόρφωση του χώρου δημιούργησε έναν πολυτελή πολυχώρο για την δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων. 

12/11/2012

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ DELIVERY

Η μεγάλη απόφαση των Αφών Γιαννάκη να εισέλθουν δυναμικά και να παρουσιάσουν το Υγιεινό και Σπιτικό Φαγητό, με την γνωστή επωνυμία ¨ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Delivery",  κάνει την μεγάλη διαφορά με τη μίσθωση γωνιακού καταστήματος, κατόπιν Υπόδειξης - Διαμεσολάβησης του VreSpiti, στην πιο κεντρική οδική αρτηρία της πόλεως των Ιωαννίνων, στην γωνία Δωδώνης 26 & Καποδιστρίου.

Ο χώρος του καταστήματος άλλαξε ριζικά με την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε και δημιούργησε έναν πολυτελέστατο χώρο εστίασης. 

12/11/2012

VriskoTexnites.gr

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και στην ύφεση της οικοδομικής δραστηριότητας, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία μας www.VriskoTexnites.gr η οποία έγινε με σκοπό την ανάπτυξης της οικοδομικής δραστηριότητας (Ανακαίνιση – Επισκευή), να δοθούν εργασίες σε Έλληνες Επαγγελματίες Τεχνίτες (Τεχνική Κάλυψη) και παράλληλα να τονωθεί η ντόπια αγορά στα οικοδομικά προϊόντα και υλικά. Με 3 απλά βήματα κάποιος μπορεί να δώσει την εργασία που επιθυμεί για την κατοικία του, τον επαγγελματικό του χώρο κτλ, ώστε η εταιρία μας να τον φέρει σε απ’ ευθείας συνεννόηση με τον επαγγελματία Τεχνίτη και αφού λάβει προσφορά να ξεκινήσουν αμέσως οι εργασίες του.

26/8/2012

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣΤΑΚΑ

Απαιτώντας ένα νέο και σύγχρονο περιβάλλον, επιλέχθηκε χώρος για την εγκατάσταση των Ασφαλιστικών Γραφείων Κ. & Γ. ΜΑΣΤΑΚΑΣ Ο.Ε. με την Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti, στην πιο κεντρική οδική αρτηρία της πόλης των Ιωαννίνων, στην λεωφόρο Δωδώνης 71. Η ανακαίνιση του καταστήματος έδωσε ένα ξεχωριστό παράθυρο στον κόσμο της Ασφαλιστικής αγοράς και όχι μόνο. 

29/6/2012

MODERN MUSIC SHOOL

Η Μουσική Σχολή Modern Music School βρίσκει στέγη κατόπιν της Υπόδειξης - Διαμεσολάβησης του VreSpiti όταν μισθώνει ακίνητο στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 65. Ο χώρος διαμορφώνεται εξαρχής και γίνεται σημείο αναφοράς για την εκμάθηση μουσικών οργάνων για αρχάριους και προχωρημένους όλων των ηλικιών στα Ιωάννινα. 

15/5/2012

FITNESS CLUB

Επί της Δωδώνης 113, μισθώνεται και ανακαινίζεται χώρος, κατόπιν Υπόδειξης - Διαμεσολάβησης του VreSpiti, για λογαριασμό ενός υπερ-σύγχρονου γυμναστηρίου με τον καλύτερο εξοπλισμό μηχανημάτων, του "Fitness Club" το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα Γυμναστήρια της πόλης των Ιωαννίνων. 

29/3/2012

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ

Ένα τετραώροφο γωνιακό κτίριο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη γωνία Φώτου Τζαβέλλα & Σταδίου, επέλεξε κατόπιν της Υπόδειξης - Διaμεσολάβησης του VreSpiti να επανδρώσει η Εκπαιδευτική Μονάδα "Θεσσαλικό Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ", ένα Ι.Ε.Κ. το οποίο προσφέρει ένα μεγάλο πλήθος ειδικοτήτων στους σπουδαστές του. Οι χώροι ανακαινίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Εκπαιδευτηρίων και έδωσαν μεγαλύτερη αξία στο συγκεκριμένο ακίνητο.

 

5/3/2012

ΧΑΡΤΕΞ

Ένα από τα πιο γνωστά Βιβλιοπωλεία - Χαρτοπωλεία των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα η εταιρία "ΧΑΡΤΕΞ" αναζητεί νέο χώρο. Η Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti είναι καθοριστική και βοηθά στο να επιλέξει ο Γ. Νταλαμάγκας το πρώην κατάστημα της Vodafone στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και στον Αριθμό 13. Η διαμόρφωση του χώρου ανέδειξε ένα κεντρικότατο Βιβλιοπωλείο - Χαρτοπωλείο καλύπτοντας την ανάγκη και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

18/11/2011

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του VreSpiti στο Facebook

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του VreSpiti που έγινε μέσω του Facebook http://www.facebook.com/#!/VreSpiti
Το κτίριο της φωτογραφίας του διαγωνισμού ήταν το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων
στο οποίο στεγάζεται και το Δημοτικό Ραδιόφωνο.
Τα αποτελέσματα της κλήρωση των σωστών απαντήσεων έγινε στο random.org!

Νικητής ήταν ο κ. Στέφανος Δήμος με έπαθλο 500 €.

22/8/2011

F.B.BANK (Τραπεζικός Οργανισμός)

Επί της 28ης Οκτωβρίου 9 στα Ιωάννινα, μισθώθηκε το πρώην κατάστημα "GLOU" από τον Τραπεζικό Οργανισμό "F.B.Bank" κατόπιν Υπόδειξης - Διαμεσολάβησης του VreSpiti.
Στη συνέχεια, η Τράπεζα διαμόρφωσε έναν πολυτελή χώρο υψηλών προδιαγραφών για τις ανάγκες της στην πόλη των Ιωαννίνων.

22/6/2011

DATA LABS

Το VreSpiti διαμεσολάβησε στην εκμίσθωση επαγγελματικής στέγης για την εταιρία DATA LABS στα Ιωάννινα.

14/4/2011

PINK WOMAN

Στην 28ης Οκτωβρίου 18, επέλεξε η γνωστή εταιρία "PINK WOMAN" να μισθώσει με την Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti την πρώην καφετέρια "Queens" και να την διαμορφώσει σε ένα πολυτελές εμπορικό κατάστημα με το ύφος και τις τάσεις της αγοράς.
Ο χώρος διαμορφώθηκε εξαρχής αποκτώντας δυναμική παρουσία στην πόλη των Ιωαννίνων, βάζοντας υψηλά τον πήχη στο νεανικό ντύσιμο.

13/4/2011

PIZZA FAN

Ένα από πιο γνωστά Brand Names στον χώρο της εστίασης η "Pizza Fan" απευθύνεται στο VreSpiti για την εύρεση καταστήματος. Η Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση του VreSpiti συμβάλει καθοριστικά στην εγκατάσταση της εταιρίας σε έναν κεντρικότατο δρόμο και συγκεκριμένα στην Σπύρου Λάμπρου 25 μιας και το κατάστημα πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. 

22/3/2011

Το VreSpiti παραβρέθηκε στην 4η Διεθνή Έκθεση & στο Συνέδριο Ακινήτων

Η Διεύθυνση του Vrespiti παραβρέθηκε στην 4η Διεθνή Έκθεση & στο Συνέδριο Ακινήτων που έλαβε χώρα στις 18-20 Μαρτίου 2011 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι Αττικής.
Συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα “ Ποιότητα Υπηρεσιών Μεσιτών Ακινήτων “ καθώς και στο Ευρωπαϊκό πρότυπο για τις υπηρεσίες μεσιτών ακινήτων με κύριο θέμα την Παρουσίαση ΕΛΟΤ ΕΝ 15733 «Υπηρεσίες Μεσιτών Ακινήτων – Απαιτήσεις για παρόχους υπηρεσιών», από τον Sven Johns , CEO German Real Estate Association IVD, Member of the Counsel of Administration CEI. 

26/2/2011

DIDAGMA

Το VreSpiti διαμεσολάβησε για την εκμίσθωση επαγγελματικού χώρου στο Κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων, για την Μουσική Σχολή Didagma.

29/12/2010

GEOX

Η γνωστή εταιρία με την επωνυμία "GEOX" αναζητεί μέσω της διεύθυνσης του VreSpiti, κατάστημα για την παρουσία της στα Ιωάννινα. Το VreSpiti παίζει σημαντικό ρόλο στην εύρεση του νέου καταστήματος με την Υπόδειξη - Διαμεσολάβηση  που πραγματοποιεί και μισθώνεται το κατάστημα στην 28ης Οκτωβρίου 22. Η πλήρης ανακαίνιση του καταστήματος, δικαιώνει το μέγεθος και το ύφος της συγκεκριμένης εταιρίας στον χώρο των έτοιμων ενδυμάτων και υποδημάτων. 

10/4/2010

Μαζική αποστολή αγγελιών μέσω sms

Στην συνεχόμενη αναζήτηση από την Διεύθυνση του VreSpiti και προσωπικά από τον Δημήτρη Καλατζόγλου για νέες καινοτομικές δομές μέσω της τεχνολογίας, δημιουργήθηκε ένας επιπλέον μηχανισμός:

Η πληροφόρηση των ακινήτων προς Πώληση και Ενοικίαση γίνεται και με μαζική αποστολή αγγελιών μέσω sms (σε μορφή μηνύματος σε κινητό) στην πελατειακή κοινότητα του VRESPITI. (Αγοραστές -Ενοικιαστές- Εταιρίες).

22/1/2010

Το VreSpiti παραβρέθηκε στην 3η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων

Η Διεύθυνση του VreSpiti παραβρέθηκε στην 3η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων από 22 έως 24 Ιανουαρίου 2010 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι Αττικής.
Συμμετείχε στις εκδηλώσεις και σε συζητήσεις με θέματα:
Η αγορά πρώτης και παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα το 2009.
Δείκτες, ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.
Η πορεία των τιμών.
Οι περιοχές υψηλής ζήτησης.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων best sellers.
Ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας.
Οι προοπτικές της κτηματαγοράς για το 2010.
Η αγορά των επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα.
 

9/11/2009

SARAH LAWRENCE

Η γνωστή αλυσίδα ρούχων "Sarah Lawrence" μεταφέρεται στην 28ης Οκτωβρίου 24. Η διεύθυνση της εταιρίας απευθύνεται στο VreSpiti και με τη συμβουλευτική του καθοδήγηση, γίνεται η σύσταση των επαγγελματικών ακινήτων που διαχειρίζεται το VreSpiti και φέρνει σε απόλυτη συμφωνία την μίσθωση του καταστήματος αποδεικνύοντας τους άψογους χειρισμούς για υψηλά deals με επώνυμες εταιρίες στην πόλη των Ιωαννίνων. Η ανακαίνιση του καταστήματος απαιτεί ριζικές αλλαγές βάζοντας ψηλά τον πήχη ποιοτικά και με πολυτελή υλικά δημιουργεί το κατάστημά της στα Ιωάννινα, ένα φινετσάτο κατάστημα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

26/10/2009

Συνεργασία με ιστοσελίδες Πανελλαδικής εμβέλειας και υψηλής επισκεψιμότητας

Η Διεύθυνση του Vrespiti.gr γνωστοποιεί στους Ιδιοκτήτες Ακινήτων ότι ξεκίνησε συνεργασία και με άλλες ιστοσελίδες Πανελλαδικής εμβέλειας και υψηλής επισκεψιμότητας, με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι κοινοποιεί τα ακίνητα τους που διαχειρίζεται προς πώληση και ενοικίαση και στις ιστοσελίδες αυτές. 

13/11/2008

Το VreSpiti παραβρέθηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων

Το VreSpiti παραβρέθηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων, από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2008 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι Αττικής.
Παράλληλα, συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο Ακίνητης Περιουσίας στο πλαίσιο του οποίου εξετάσθηκε η πορεία της Ελληνικής Κτηματαγοράς, οι τελευταίες εξελίξεις αλλά και οι προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

4/7/2008

ionionhellas.com

Η Διεύθυνση του VreSpiti ανακοινώνει ότι είναι πλέον στη διάθεση της Ελληνικής Επικράτειας και του εξωτερικού η ιστοσελίδα www.ionionhellas.com, όπου προβάλουμε και διαχειριζόμαστε ακίνητα σε όλο το Ιόνιο Πέλαγος και την Ήπειρο, με το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων και διαχείρισης ακινήτων. Σε τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά) για:

Εκτάσεις τουριστικές και οικιστικές
Ξενοδοχειακές μονάδες
Εξοχικές κατοικίες
Επαγγελματικά ακίνητα

20/5/2008

Κατοχύρωση ονόματος VreSpiti

Κατοχύρωση ονόματος VreSpiti.
Η Διεύθυνση του VreSpiti γνωστοποιεί ότι καταχωρήθηκε και επίσημα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στο τμήμα Κατάθεσης σημάτων, το λογότυπο και η ονομασία "VreSpiti " Πανελλαδικά με δικαιούχο τον κ. Δημήτριο Χ. Καλατζόγλου.

6/11/2007

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Το γραφείο μας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο ένθετο εβδομαδιαίο περιοδικό «Κτηματαγορά» Τεύχος 6, σελ. 6, με θέμα «Χειμωνιάτικες Εξοχικές Κατοικίες» και συγκεκριμένα για τα Ζαγοροχώρια!!