κωδ. Κ-16269
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΖΑΜΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ προς Ενοικίαση 120 τ.μ., 900€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-16269
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΤΖΑΜΙ
Τύπος ακινήτου
ΓΡΑΦΕΙΟ
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
120 τ.μ.
Τιμή
900€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
8€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2002
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
Χωρίς Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΤΖΑΜΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ προς Ενοικίαση 120 τ.μ., 900€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VreSpiti
ΓΩΝΙΑΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο Τζαμί Καλούτσιανης, είναι προς διάθεση αυτή η επαγγελματική στέγη άριστης κατασκευής συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. διαμορφωμένο απο τον προηγούμενο μισθωτή που ήταν Τράπεζα.

Το ισόγειο έχει επιφάνεια 120 τ.μ. με ύψος 6 μέτρων και με την δυνατότητα να αναπτυχθεί νόμιμο πατάρι 60 τ.μ. και η πρόσοψή του είναι 18 μέτρα.

Λόγω υπάρξης και υπογείου επιφάνειας 160 τ.μ.με ύψος 3 μέτρα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, συναινεί να διαμορφωθεί εσωτερική σκάλα από το ισόγειο για να γίνεται άμεση επικοινωνία και με το υπόγειο κατόπιν επιθυμίας του νέου μισθωτή διαμορφώνοντας το μίσθωμα στα 1.500 €.

Διαθέτει και μια θέση στάθμευσης.

Η άριστη κατάσταση, η θέση και η εμπορικότητά του είναι ιδανικό για Φαρμακείο, Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών, Ταχυμεταφορική εταιρία, Ζαχαροπλαστείο ή οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Η προηγούμενη χρήση του καταστήματος ήταν Τράπεζα.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-16269)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Γωνιακό Πολυτελές Πόρτα ασφαλείας Πρόσοψης Ψευδοροφή Χώρος στάθμευσης Κλιματισμός Φωτεινό Δομημένη καλωδίωση Ανακαινισμένο Με εξοπλισμό *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Μήκος βιτρίνας 18 m*Έτος ανακαίνισης 2012 *Εμβαδό οικοπέδου 450 m2*T.K. Portals 45221 *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Γ *Ζώνη Εμπορική *Κήπος Καθόλου *Διεύθυνση Portal ΚΥΡΓΙΟΥ 5 *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Δάπεδα Πλακάκι *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____