κωδ. Κ-15373
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΕΝΤΡΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προς Πώληση 180 τ.μ., 2.150€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-15373
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
180 τ.μ.
Τιμή
2.150€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
12€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1995
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
Θέρμανση - Ψύξη
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΕΝΤΡΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προς Πώληση 180 τ.μ., 2.150€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του VreSpiti

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ CAFÉ ΣΕ HOT ΣΗΜΕΙΟ

Σίγουρα, πολύ Γιαννιώτες και Γιαννιώτισσες να έχουν απολαύσει και απολαμβάνουν τον χώρο και τους απολαυστικούς καφέδες και όχι μόνο. Για τις βραδινές εξόδους είναι ακόμη ένα must σημείο αναφοράς για ποτό και κρύο φαγητό.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλεως των Ιωαννίνων και είναι μέγιστης προβολής και άριστης κατασκευής με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό της.

Ο χώρος του Café αποτελείται από 3 επίπεδα με το ισόγειο να έχει επιφάνεια 90 τ.μ. , υπόγειο 60 τ.μ. και πατάρι 30 τ.μ. Διαθέτει εξωτερικό χώρο νόμιμης κατασκευής 20 τ.μ. χωρίς να πληρώνει τέλη στον Δήμο Ιωαννιτών.

Η θέρμανση – ψύξη είναι με κλιματιστική μονάδα και διαθέτει επίσης εξαερισμό.

Οι δυνατότητες της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι να λειτουργήσει ως Café Bar, Εστιατόριο , Ζαχαροπλαστείο ή άλλη συναφή χρήση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η τοποθεσία, ο πλήρης εξοπλισμός που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, το πολύ μεγάλο πελατολόγιο, η επισκεψιμότητα και η γειτνίαση πολλών επαγγελματικών χώρων κάνει την συγκεκριμένη επιχείρηση ιδιαίτερα ελκυστική για πρόταση αγοράς.

ΣΗΜ. Δεν επιτρέπεται φουγάρο παρά μόνο φίλτρα άνθρακα στην περίπτωση παρασκευής φαγητού.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Αποθήκη υπογείου Γωνιακό Πρόσοψης Ανακαινισμένο Εσωτερική Σκάλα Φωτεινό Με εξοπλισμό Επιτρέπονται κατοικίδια Κλιματισμός Ανελκυστήρας φορτίων *Έξοδα /Κοινόχρηστα 100 €*Έτος ανακαίνισης 2015 *Εμβαδό οικοπέδου 350 m2*T.K. Portals 45221 *Μήκος βιτρίνας 9 m*Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Γ *Ζώνη Εμπορική *Κήπος Καθόλου *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Δάπεδα Πλακάκι - Ξύλο *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____