CASA BAGNO Αφοι Γκίζα Ο.Ε.

Υπεύθυνος
κ. Γκίζας Απόστολος - κα. Γκίζα ¶ννα
Διεύθυνση
5ο Χιλ. Ε.Ο.Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη
Ιωάννινα
Τηλέφωνο
2651040839-2651040813-2651045906
Κινητό
Fax
2651044586
E-mail
gizastolis@yahoo.gr
Web
https://afoigkiza.gr/

 

 

Η Εταιρία Casa Bagno των αδερφών Γκίζα, που είναι το έμψυχο δυναμικό της, και συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές οικογενειακές επιχειρήσεις στο Νομό Ιωαννίνων συνεχίζει από το 1990 με έντονη δραστηριότητα στον χώρο των ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ και των ΕΙΔΩΝ ΥΓΕΙΝΗΣ και άλλων προϊόντων , διαθέτοντας ένα μοντέρνο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο 2.000 μ2 όπου προβάλλονται όλα τα προϊόντα των γνωστότερων οίκων της Ευρώπης και δίνει την δυνατότητα να προτείνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων , που εξοπλίζουν το μοντέρνο σπίτι , και τον επαγγελματικό χώρο.

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από Πλακάκια, Είδη Υγιεινής , Έπιπλα Μπάνιου, Νεροχύτες , Υδρομασάζ , Επενδύσεις Πισίνας, Μπαταρίες και Αξεσουάρ Μπάνιου άριστης ποιότητας που συνδυάζονται μεταξύ τους και υπακούουν στις προσταγές της σύγχρονης τεχνολογίας με γνώμονα πάντα τις καλύτερες τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα σας ξεναγήσει μέσα στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων και με την πείρα και με τη γνώση που διαθέτει , θα σας βοηθήσει να επιλέξετε, οτιδήποτε ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, με στόχο τη μέγιστη ικανοποίησή σας.
Τα εμπορεύματα μας, παραδίδονται στον χώρο σας, σε όλο τον Ν. Ιωαννίνων και σε όλη την Ήπειρο με ιδιόκτητα φορτηγά ειδικών προδιαγραφών, από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, κατόπιν προσεκτικού ελέγχου και άψογης συσκευασίας