κωδ. Κ-17412
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΜΠΕΛΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση 1.010 τ.μ., 75.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-17412
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΑΜΠΕΛΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΟΙΚΟΠΕΔΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
1.010 τ.μ.
Τιμή
75.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
74€
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0,4
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΜΠΕΛΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση 1.010 τ.μ., 75.000€

ΑΜΠΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στο χωριό ΑΜΠΕΛΙΑ το οποίο βρίσκεται στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην θέση Χιονιάσα, πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο συνολικού εμβαδου 1.010 τ.μ.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

- Μέγιστη Δόμηση 400τ.μ.,
- Ποσοστό Κάλυψης : 70% και
- Ύψος 7,5μ.+2μ. στέγη.

Ιδανική περίπτωση αγοράς οικοπέδου για μεγάλη δόμηση.

Σχετικά με το χωριό Αμπελιά
Είναι χτισμένο στους πρόποδες των βουνών "Χιονιάσα" και "Μπουλοβάνι" και είναι νεόκτιστο χωριό (μετά το 1920) με όλα τα σπίτια να είναι μοντέρνα. Το χωρίο έχει αυτή τη στιγμή γύρω στους μόνιμους 500 κατοίκους και σημαντική οικιστική επέκταση. Δυστυχώς όμως το νεόκτιστο σχολείο που υπάρχει στο χωριό, ενώ το 1992 που κατασκευαστηκέ είχε περίπου 300 μαθητές σήμερα αριθμεί μόλις 4 μαθητές, καθώς οι περισσότερες οικογένειες προτιμούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία των Ιωαννίνων.
Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται με τη βιοτεχνία, την γεωργοκτηνοτροφία, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό είναι υπάλληλοι στις υπηρεσίες της πόλης των Ιωαννίνων. Υπάρχει χορευτικός σύλλογος και αθλητική ομάδα που προσφέρουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του χωριού.
Η περιοχή που βρίσκεται το χωριό έχει παράδοση στην παραγωγή ποιοτικού κρασιού, απ' όπου προέρχεται και το όνομα αυτού. Παρόλ' αυτά πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, καθώς οι περισσότερες έχουν οικοπεδοποιηθεί στα πλαίσια της ανάπτυξης.
Ευκαιρία για συνάθροιση των κατοίκων, αλλά και των χωριανών που έχουν μετοικίσει σε άλλα μέρη, αποτελεί το πανηγύρι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου (15 Αυγούστου) στην ομώνυμη εκκλησία της Παναγίας, η οποία ανεγέρθη το 1850.
Η Αμπελιά βρίσκεται πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, και μάλιστα μια ιδιαίτερα μεγάλη έκταση των αδελφών Καλούδη έχει γίνει από το 1992 δωρεά στο Πανεπιστήμιο με στόχο να δημιουργηθεί εκεί ένα παγκόσμιο συνεδριακό κέντρο και μέσω των εσόδων που αυτό θα έχει να σπουδάζουν νέοι του χωριού με την βοήθεια υποτροφιών.

ΠΗΓΗ : https://www.gtp.gr/LocPage.asp?id=2400&lng=1

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-17412)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6949731839

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

Παρόμοια ακίνητα

____  Διαφημίσεις  ____