κωδ. Κ-15220
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΚΗΠΟΙ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 93 τ.μ., 95.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-15220
Περιοχή
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Υπο-περιοχή
ΚΗΠΟΙ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
93 τ.μ.
Τιμή
95.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1022€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1963
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
1
Θέρμανση
Pellet
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΗΠΟΙ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 93 τ.μ., 95.000€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του VreSpiti
ΚΗΠΟΙ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
Σε ένα από τα πιο γνωστά χωριά του Ζαγορίου και συγκεκριμένα στους Κήπους είναι προς διάθεση πώλησης διόροφη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. η οποία εκτείνεται σε οικόπεδο 544 τ.μ.το οποίο βρίσκεται στον οικισμό του χωριού.

Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει η μονοκατοικία η οποία αποτελείται από 2 επίπεδα και συμπεριλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο με την αποθήκη και ο όροφος αποτελείται από το Σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, την ξεχωριστή κουζίνα και το μπάνιο.
Επίσης, υπάρχει και ένα διόροφο κτίσμα συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. το οποίο χρήζει ανακαίνιση και μπορεί να προσφερθεί για κατοικία ενώ σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη.

Πρόκειται για μια δελεαστική πρόταση αγοράς για το συγκεκριμένο ακίνητο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη και ως ξενοδοχείο λόγω του μεγέθους του οικοπέδου.

Οι Κήποι είναι οικισμός και δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Τύμφης, στο Νομό Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε απόσταση 39 χιλιομέτρων από τα Ιωάννινα, ενώ είναι χτισμένοι επί βραχώδους λόφου. Οφείλουν το όνομά τους στους πολλούς κήπους που υπάρχουν στην περιοχή.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-15220)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Χώρος στάθμευσης Επενδυτικό Μπαλκόνια Εξοχική Κατοικία Φωτεινό Επιτρέπονται κατοικίδια *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Απόσταση από τη θάλασσα 116980 m*Εμβαδό μπαλκονιών 20 m2*Έτος ανακαίνισης 2014 *T.K. Portals 44010 *Εμβαδό οικοπέδου 544 m2*Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Δ *Ζώνη Εμπορική *Κήπος Ιδιωτικός *Διεύθυνση Portal ΚΗΠΟΙ ΖΑΓΟΡΙΟΥ *Μέσα Μεταφοράς ΚΤΕΛ *Ρεύμα Μονοφασικό *Δάπεδα Μωσαϊκό - Ξύλο *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Κουφώματα Ξύλο

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____