κωδ. Π-1646
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΕΔΙΝΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 465 τ.μ., 280.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-1646
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΠΕΔΙΝΗ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
465 τ.μ.
Τιμή
280.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
602€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2006
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
2
Θέρμανση
Χωρίς Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΕΔΙΝΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 465 τ.μ., 280.000€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ VRESPITI ΠΕΔΙΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Στην περιοχή Πεδινή στα Ιωάννινα πωλείται ημιτελής(τούβλα) μονοκατοικία.Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανηπειρωτικό στάδιο.
Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρια επίπεδα, έχει δύο εισόδους και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια. Η συνολική επιφάνεια της κατοικίας είναι 465 τ.μ.
Στο ισόγειο( 136 τ.μ. ) υπάρχουν δύο μεγάλα ηλιόλουστα καθιστικά , αναμονή για τζάκι, ευρύχωρη τραπεζαρία, μεγάλη βεράντα και ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα.Υπάρχει επίσης ένα μικρό W.C. και μια αποθήκη.
Η κύρια σκάλα της κατοικίας οδηγεί στον πρώτο όροφο ( 136 τ.μ.) όπου υπάρχουν τα τρία βασικά υπνοδωμάτια και ένα master. Πρώτο είναι το μεγάλο υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο. Στον ίδιο οροφο βρίσκονται τρία ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο ανεξάρτητο μπάνιο. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα στον κήπο και στο βουνό.
Στο φωτεινό υπόγειο (192 τ.μ.) υπάρχει το γκαράζ χωρητικότητας 4ων αυτοκινήτων,μεγάλη αποθήκη και δυνατότητα να γίνει ένα διαμέρισμα ανεξάρτητο.
Η μονοκατοικία βρίσκεται σε εμβαδό γωνιακού οικοπέδου (600 τ.μ.).
Η περιοχή είναι πολύ ήρεμη και γαλήνια και προσφέρει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων όπου διασταυρώνονται η Ιονία με την Εγνατία οδό. Είναι 30 λεπτά από το Μέτσοβο, 45 λεπτά από τα Ζαγοροχώρια και μια ώρα και κατι από τις πανέμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς Σύβοτα, Πάργα και Πρέβεζα.
Η ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή κατοικία, είναι μία όαση ηρεμίας με μεγάλο κήπο, είναι μια μοναδική ευκαιρία αγοράς μονοκατοικίας υψηλών προδιαγραφών στην πιο περιζήτητη περιοχή των Ιωαννίνων.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Π-1646)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Εσωτερική Σκάλα Γκαράζ Πρόσοψης Χρήζει ανακαίνισης Χώρος στάθμευσης Μπαλκόνια Νεόδμητο Βεράντα Σοφίτα Ημιτελές Φωτεινό *Έξοδα /Κοινόχρηστα 1 €*Έτος ανακαίνισης 2006 *Εμβαδό μπαλκονιών 30 m2*T.K. Portals 45500 *Εμβαδό οικοπέδου 600 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 72840 m*Πρόσβαση Άσφαλτος *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ρεύμα Μονοφασικό *Προσανατολισμός ΝοτιοΑνατολικό *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Ζώνη Οικιστική Με θέα Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων *Ενεργειακή Κλάση Υπό έκδοση
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6941430004

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

Παρόμοια ακίνητα

____  Διαφημίσεις  ____