κωδ. Κ-8586
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 380 τ.μ., 1.050.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-8586
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
380 τ.μ.
Τιμή
1.050.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2763€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2009
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 380 τ.μ., 1.050.000€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ VRESPITI

Σε προνομιακή τοποθεσία στην πόλη των Ιωαννίνων είναι προς διάθεση πώλησης υπέρ πολυτελέστατη Μεζονέτα / Μονοκατοικία κατασκευής το 2009 , συνολικής επιφάνειας : 380 τ.μ. πλήρες νομιμοποιημένη.
Η κατοικία είναι κτισμένη σε 4 επίπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση και μονάδα κεντρικού κλιματισμού. Ο κάθε κύριος χώρος διαθέτει αυτονομία θέρμανσης – ψύξης και τελευταίας τεχνολογίας ασανσέρ.

Αποτελείται από :
1o Όροφο που έχει επιφάνεια 105,3 τ.μ. και βρίσκεται το επιβλητικό – υπέροχο Σαλόνι – Καθιστικό με την απεριόριστη εξαιρετική θέα στην Λίμνη , την τραπεζαρία και την Κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές – εντοιχιζόμενες συσκευές και το τζάκι. Από το Σαλόνι η κατοικία έχει πρόσβαση στην πισίνα και στον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας.

Στον 2ο Όροφο που έχει επιφάνεια 104,65 τ.μ. βρίσκονται τα τρία (3) υπνοδωμάτια με το καθένα να έχει το δικό του μπάνιο εκ των οποίων το master room να διαθέτει δικό του βεστιάριο και πολυτελέστατο μπάνιο.

Στην νόμιμη σοφίτα (3ος Όροφος) , επιφάνειας 50,91 τ.μ. βρίσκεται το γραφείο , η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπνοδωμάτιο) που περιλαμβάνει μπάνιο και σάουνα και το panic room.

Τέλος, το υπόγειο επιφάνειας 118,97 τ.μ. με υπνοδωμάτιο υπηρεσίας (Φιλοξενίας) με κουζίνα και μπάνιο πλήρες εξοπλισμένο, Δωμάτιο - Αποθηκευτικός χώρος , Πλυσταριό , Δωμάτιο Λεβητοστάσιο , Δωμάτιο Μηχανολογικός Εξοπλισμός πισίνας και το κλειστό Garage για 2 θέσεις αυτοκινήτων.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της κατοικίας θα πρέπει να αναφερθούν ότι προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας σύστημα συναγερμού ο οποίος καλύπτει όλους τους χώρους και την σοφίτα (Panic Room) καθώς και από υπέρυθρες ακτίνες περιμετρικής κάλυψης. Έχει θεμελιωθεί με όλους τους σύγχρονους κανόνες δόμησης και αντισεισμικής προστασίας και διαθέτει ακόμη και αλεξικέραυνο.

Η πισίνα διαθέτει σύστημα αντίστροφης κολύμβησης καθώς και υδρομασάζ.

Το σπίτι διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς και μονάδα κεντρικού κλιματισμού.

Ο κάθε χώρος διαθέτει αυτονομία ψύξης – θέρμανσης.

Σημαντικό χαρακτηριστικό αποτελεί η εγκατάσταση σάουνας στη σοφίτα.

Διαθέτει 2 τηλεφωνικές γραμμές και κάλυψη ασύρματου δικτύου (WIFI) σε όλους τους χώρους.

Τα κατασκευαστικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από τους καλύτερους Ιταλικούς Οίκους.

Τα κουφώματα είναι μάρκας SCHUKO με τετραπλά τζάμια μεγάλης αντοχής.

Λόγω πιθανότητας παγετού, στη ράμπα εισόδου έχει τοποθετηθεί αυτόματο σύστημα με ράβδους θερμότητας.

Το σπίτι βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση των Ιωαννίνων: μόλις μερικά μέτρα από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Διαθέτει μία εξαιρετική θέα αυτής, η οποία δεν θα στερηθεί ποτέ από τον αγοραστή μιας και η ζώνη ανάμεσα στη λίμνη και το σπίτι είναι μη οικοδομήσιμη.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-8586)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Μπαλκόνια Σοφίτα Βεράντα Ανακαινισμένο Συναγερμός Κλιματισμός Εσωτερική Σκάλα Play Room Χώρος στάθμευσης Πισίνα Σίτες Εντοιχισμένες Ντουλάπες Πόρτα ασφαλείας Δορυφορική Κεραία Επενδυτικό Επιπλωμένο Γκαράζ Υδρομασάζ Πρόσοψης Επιτρέπονται κατοικίδια Μπάρμπεκιου Internet Ενδοδαπέδια θέρμανση Πολυτελές Διπλά τζάμια Τέντες Τζακούζι Φωτεινό Ηλιακός Θερμοσίφωνας Βαμμένο *Πρόσβαση ¨Ασφαλτος *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Έτος ανακαίνισης 2019 *Εμβαδό οικοπέδου 300 m2*Εμβαδό μπαλκονιών 45 m2*T.K. Portals 45221 *Απόσταση από τη θάλασσα 85500 m*Ενεργειακή Κλάση Α *Κουφώματα Αλουμινίου *Κουζίνα Ημι-ξεχωριστός χώρος για κουζίνα *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Προσανατολισμός ΝοτιοΑνατολικό *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Παρκέ *Δάπεδα Πλακάκι *Κατάσταση ακινήτου Σε άψογη Κατάσταση Με θέα Στη λίμνη των Ιωαννίνων *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τ: 2651070085
Κ: 6942225555

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____