κωδ. Κ-14620
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΡΟΣΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 360 τ.μ., 570.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-14620
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΔΡΟΣΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
360 τ.μ.
Τιμή
570.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1583€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2003
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
2
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΔΡΟΣΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 360 τ.μ., 570.000€

ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΗΣ - ΔΡΟΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :

Η Μοναδική και υπέροχη αυτή οικογενειακή μονοκατοικία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων κατασκευής το 2003.

Η πολυτέλεια και το στυλ της κατοικίας δημιουργεί την άριστη διαμονή. Η συνολική επιφάνεια είναι 360 τ.μ.

Περιλαμβάνει έναν εντυπωσιακό χώρο του κυρίως σαλονιού – τραπεζαρίας με το τζάκι , την ξεχωριστή κουζίνα – καθιστικού με το 2ο τζάκι , το υπνοδωμάτιο φιλοξενίας και το βεσέ επισκεπτών.
Η μεγάλη ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο της κατοικίας που περιλαμβάνει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με παρκέ πάτωμα (το ένα είναι master room με γκαρνταρόμπα) και το καθένα διαθέτει δικό του μπάνιο.

Στο ημι υπόγειο βρίσκεται το κλειστό garage – το πλυσταριό – το λεβητοστάσιο και η αποθήκη .
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και μια ξεχωριστή κατοικία με δικό της μπάνιο για την οποιαδήποτε χρήση – προσωπικού, γραφείο, playroom.

Διαθέτει ασανσέρ και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα της κατοικίας. Ο εξωτερικός κήπος με το barbeque και την άνετη πισίνα συμπληρώνουν αυτή την μοναδική λατρεμένη κατοικία.

Η άψογη ποιότητα κατασκευής , η ζεστή ατμόσφαιρα της διακόσμησης κάνουν αυτή την σπάνια κατοικία να είναι ιδιαίτερη ευκαιρία για αγορά.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-14620)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Επιτρέπονται κατοικίδια Νεόδμητο Play Room Συναγερμός Σίτες Επιπλωμένο Μπαλκόνια Ανακαινισμένο Εσωτερική Σκάλα Φωτεινό Βαμμένο Πρόσοψης Μπάρμπεκιου Εντοιχισμένες Ντουλάπες Γκαράζ Πόρτα ασφαλείας Πισίνα Πολυτελές Διπλά τζάμια Internet Βεράντα Επενδυτικό *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Έτος ανακαίνισης 2015 *T.K. Portals 45332 *Εμβαδό οικοπέδου 500 m2*Εμβαδό μπαλκονιών 60 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 78500 m*Ενεργειακή Κλάση Α+ *Κουφώματα Αλουμινίου *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ρεύμα Μονοφασικό *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Ζώνη Οικιστική *Διεύθυνση Portal Πετροπουλάκκη 77 *Δάπεδα Πλακάκι - Ξύλο Με θέα Στην πόλη των Ιωαννίνων

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τ: 2651070085
Κ: 6942225555

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____