κωδ. Κ-13722
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 475 τ.μ., 690.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-13722
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
475 τ.μ.
Τιμή
690.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1453€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1992
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 475 τ.μ., 690.000€

ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ 790.000€ ΣΕ 690.000€ ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Η υπέροχη αυτή μονοκατοικία βρίσκεται στα Ιωάννινα σε κοντινή απόσταση με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανηπειρωτικό στάδιο.
Πρόκειται για μια βίλα νεοκλασσικού χαρακτήρα που με τη χρήση πέτρα και ξύλου συνδέει επιτυχώς την παραδοσιακή πολυτέλεια με τη μοντέρνα αισθητική.
Η βίλα είναι χτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, έχει δύο εισόδους και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια. Η συνολική επιφάνεια της κατοικίας είναι 475 τ.μ.
Στο ισόγειο( 150 τ.μ. ) υπάρχουν δύο μεγάλα ηλιόλουστα καθιστικά , παραδοσιακό τζάκι, ευρύχωρη τραπεζαρία, μεγάλη βεράντα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό W.C. και ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο.
Η κύρια σκάλα της κατοικίας οδηγεί στον πρώτο όροφο ( 115 τ.μ.) όπου υπάρχουν τα τρία βασικά υπνοδωμάτια. Πρώτο είναι το μεγάλο υπνοδωμάτιο με king-size μεγέθους κρεβάτι, καναπέ και ιδιωτικό μπάνιο. Στον ίδιο οροφο βρίσκονται δύο ακόμη υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια και ένα μεγάλο ανεξάρτητο μπάνιο. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα στον κήπο και στο βουνό.
Συνεχίζοντας την περιήγηση της κατοικίας βρίσκεστε στην ευρύχωρη και άνετη σοφίτα( 35 τ.μ.) που διαθέτει διπλό κρεβάτι και καναπέ. Η σοφίτα έχει δικό της μπάνιο και ανεξάρτητο κουζινάκι με ψυγείο. Η σοφίτα διαθέτει επίσης δυο βεράντες με θέα στον κήπο, την πόλη και το βουνό.
Όλα τα δωμάτια είναι ηλιόλουστα και διαθέτουν κλιματισμό, μεγάλες ντουλάπες και βεράντες με θέα στον κήπο, το βουνό και την πόλη
Για όσους αγαπούν τη γυμναστική, υπ'αρχει ένα μίνι γυμναστήριο με διάδρομο και κάποια όργανα γυμναστικής στο φωτεινό υπόγειο (175 τ.μ.). Υπαρχει επίσης μια ζεστή γωνιά με καναπέ και ένα μεγάλο τραπέζι με επιτραπέζια παιχνίδια. Δίπλα από την αίθουσα ψυχαγωγιας υπάρχει κουζίνα και ψυγείο καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων και σιδερώστρα.
Η βίλα περιτριγυρίζεται από ένα καταπράσινο κήπο (1000 τ.μ.) που διαθέτει ένα κιόσκι με μπάρμπεκιου και τραπέζι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει δώδεκα άτομα όπως και μια ευρύχωρη σκεπαστή βεράντα. Ο ηλιόλουστος κήπος είναι ιδανικός για παιδικές δραστηριότητες, παρτυ, γιόγκα, χαλάρωση και επαφή με τη φύση.
Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για πέντε αυτοκίνητα.
Η περιοχή είναι πολύ ήρεμη και γαλήνια και προσφέρει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων όπου διασταυρώνονται η Ιονία με την Εγνατία οδό. Είναι 30 λεπτά από το Μέτσοβο, 45 λεπτά από τα Ζαγοροχώρια και μια ώρα και κατι από τις πανέμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς Σύβοτα, Πάργα και Πρέβεζα.
Η ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή κατοικία, είναι μία όαση ηρεμίας με μεγάλο κήπο, είναι μια μοναδική ευκαιρία αγοράς βίλας υψηλών προδιαγραφών στην πιο περιζήτητη περιοχή των Ιωαννίνων.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-13722)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Σοφίτα Επενδυτικό Χώρος στάθμευσης Φωτεινό Επιπλωμένο Play Room Internet Βαμμένο Μπάρμπεκιου Μπαλκόνια Νεοκλασσικό Γκαράζ Εντοιχισμένες Ντουλάπες Πέργολα Πολυτελές Ανακαινισμένο Βεράντα Διπλά τζάμια Κλιματισμός Πρόσοψης Επιτρέπονται κατοικίδια Εσωτερική Σκάλα *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Εμβαδό οικοπέδου 1000 m2*Έτος ανακαίνισης 1992 *T.K. Portals 45500 *Εμβαδό μπαλκονιών 50 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 73150 m*Διεύθυνση Portal Αγίων Ταξιαρχών 31 *Κουφώματα Αλουμινίου *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Β+ *Κουζίνα Ημι-ξεχωριστός χώρος για κουζίνα *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Παρκέ Με θέα Σε βουνό *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τ: 2651070085
Κ: 6942225555

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____