κωδ. Κ-18325
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 182 τ.μ., 90.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-18325
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
182 τ.μ.
Τιμή
90.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
495€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1900
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
Χωρίς Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 182 τ.μ., 90.000€

ΔΗΜΟΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ - ΚΑΛΕΝΤΖΙ

Προς πώληση διώροφη πέτρινη μονοκατοικία του 1850 , συνολικού εμβαδού 182 τμ σε περιφραγμένο με πέτρινο τοίχο (ξερολιθιά) οικόπεδο έκτασης 1674,78 τμ εντός του οικισμού ( με υπολειπόμενο συντελεστή δόμησης 625,09 τμ).

Μαζί με την διώροφη μονοκατοικία και το οικόπεδό της προσφέρεται και το ιδιωτικό δάσος 1501.51 τμ που χωρίζεται με δημοτικό χωματόδρομο από το βόρειο τοίχο του οικοπέδου.

Η μονοκατοικία διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα , ύδρευση και τηλεφωνική γραμμή.

Το εμβαδόν του ισογείου είναι 103 τμ και το εμβαδόν του πρώτου ορόφου είναι 79 τμ.
Το ισόγειο αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια , μπάνιο, διάδρομο με ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο και κουζίνα. Τα δωμάτια είναι φωτεινά , το ένα εξ αυτών έχει τρία παράθυρα, το δεύτερο έχει δύο. Τα δωμάτια έχουν ξύλινα δάπεδα.

Στο ένα δωμάτιο υπάρχει θέση για τζάκι. Τα παράθυρα του ισογείου έχουν θέα στην πλακόστρωτη αυλή και στον ορίζοντα.

Ο αύλιος χώρος είναι στρωμένος με πλάκα και υπάρχει εν λειτουργία στέρνα, πέτρινο αλώνι και μία ισόγεια πέτρινη αποθήκη προ του 1955 εμβαδού 30,30 τμ.

Στο κάτω μέρους του οικοπέδου υπάρχει είσοδος για αυτοκίνητα και το υπόλοιπο οικόπεδο είναι φυτεμένο με φουντουκιές. Η υψομετρική διαφορά του οικοπέδου διασφαλίζει την απρόσκοπτη θέα και την ιδιωτικότητα.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Το κτίριο το έκτισε ο Παναγιώτης Καζαντζής το 1850 και ήταν η πατρική οικία των αείμνηστων Θεμιστοκλή Καζαντζή δικαστή στα Διεθνή Δικαστήρια της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, του Νικολάου Καζαντζή Δικηγόρου ΑΠ Βουλευτή Υπουργού Γενικού Διοικητή Ηπείρου και της Ευανθίας Χρηστίδη. Κάηκε από τους Γερμανούς , αναστηλώθηκε απο τον Νικόλαο Καζαντζή μετά τον εμφύλιο και παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη στέγαση της ιδρυθείσας Οικοκυρικής Σχολής. Καλεντζίου.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-18325)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Εμβαδό μπαλκονιών 15 m2*Εμβαδό οικοπέδου 2000 m2*Προσανατολισμός Ανατολικό *Ενεργειακή Κλάση Ε *Κήπος Ιδιωτικός *Διεύθυνση Portal ΚΑΛΕΤΖΙ *Μέσα Μεταφοράς ΚΤΕΛ *Ρεύμα Μονοφασικό *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Κουφώματα Ξύλο *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Πέτρα *Πρόσβαση Χωματόδρομος

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____