κωδ. Κ-17231
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 300 τ.μ., 1.000.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-17231
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΑΝΑΤΟΛΗ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Τιμή
1.000.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3333€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1980
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
2
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 300 τ.μ., 1.000.000€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VRESPITI - ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ :
ΔΙΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΥΡΣΙΝΕΛΛΑ

Σε μικρή απόσταση από την πόλη των Ιωαννίνων και στην καλύτερη θέση της περιοχής, κτισμένη το 1980 λιθόκτιστη με πελεκητή πέτρα, η όμορφη αυτή βίλα, μοναδικής αρχιτεκτονικής και επιμελημένης κατασκευής, διατίθεται προς πώληση.
Η ιδιαίτερη διαρρύθμιση των χώρων, η πληθώρα των ντουλαπιών και η άνεση των χώρων παρέχουν στην οικογένεια ποιοτική διαβίωση.

Ένας υπέροχος κήπος 2.037 τ.μ με εντυπωσιακά δέντρα, έλατα και κέδρους ,καλλωπιστικούς θάμνους και τριανταφυλλιές
περιβάλλουν την κατοικία η οποία είναι κτισμένη σε δύο επίπεδα.

Το υπερυψωμένο Ισόγειο επιφάνειας 300τ.μ διαθέτει επιβλητικούς χώρους υποδοχής, το σαλόνι με το επιβλητικό μαρμάρινο τζάκι και μοναδική μπουαζερί , τραπεζαρία, το καθιστικό με το πέτρινο τζάκι και την ξυλόγλυπτη οροφή, το υπερυψωμένο καθιστικό-γραφείο, μεγάλη και φωτεινή κουζίνα, W.C.ξένων, ξενώνα, δωμάτιο εργασίας, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με δικό του μεγάλο μπάνιο, μπουντουάρ και W.C. και δύο παιδικά υπνοδωμάτια με μπάνιο.

Η κατοικία περιβάλλεται από τρείς μεγάλες βεράντες επιφάνειας 90 , 45 και 35 τ.μ

Το ημιυπόγειο επιφάνειας 300 τ.μ αποτελείται από ένα μεγάλο playroom, ταβέρνα με πέτρινο τζάκι που επικοινωνεί με το σαλόνι με εσωτερική σκάλα, δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο , λεβητοστάσιο ,αποθηκευτικούς χώρους και δύο θέσεις κλειστό πάρκιγκ.

Η μοναδική αυτή τοποθεσία δίνει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλές επιλογές αλλά και την ίδια ώρα προσφέρει ησυχία και ηρεμία στους κατοίκους της βίλας.

Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία αγοράς ενός από τα πιο προνομιούχα ακίνητα της πόλεως των Ιωαννίνων.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Γκαράζ Επενδυτικό Εντοιχισμένες Ντουλάπες Επιτρέπονται κατοικίδια Εσωτερική Σκάλα Βεράντα Φωτεινό Κλιματισμός Πόρτα ασφαλείας Πολυτελές Play Room Μπαλκόνια Πρόσοψης Χώρος στάθμευσης Βαμμένο *Έξοδα /Κοινόχρηστα 1 €*Εμβαδό μπαλκονιών 170 m2*Έτος ανακαίνισης 2005 *Εμβαδό οικοπέδου 2037 m2*T.K. Portals 45500 *Απόσταση από τη θάλασσα 73250 m*Πρόσβαση Άσφαλτος *Ενεργειακή Κλάση Γ *Προσανατολισμός Δυτικό *Διεύθυνση Portal Ελύτη 17 *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Κουφώματα Ξύλο *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Παρκέ *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____