κωδ. Κ-20062
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση 329 τ.μ., 50.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-20062
Περιοχή
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Υπο-περιοχή
ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ
Τύπος ακινήτου
ΟΙΚΟΠΕΔΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
329 τ.μ.
Τιμή
50.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
152€
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
1
Συντ. κάλυψης
60
Βάθος
34 μ.
Πρόσοψη
6,3 μ.

Περιγραφή

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση 329 τ.μ., 50.000€

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ :

Στον παραδοσιακό οικισμό του πανέμορφου χωριού και συγκεκριμένα στο Τσεπέλοβο Zαγορίου, είναι προς πώληση οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο εμβαδού 328,86 τ.μ.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ :

Παραδοσιακός Οικισμός Περιοχής Ζαγορίου (Ηπείρου).
Συντελεστής Δόμησης : 1
Ποσοστό Κάλυψης : 60 %
Επιτρεπόμενος Αριθμός Ορόφων : 2

Ιδανικό για κατασκευή κατοικίας ή οποιασδήποτε άλλη χρήσης.

Το Τσεπέλοβο είναι το μεγαλύτερο χωριό σε πληθυσμό της περιοχής του Ζαγορίου και έδρα του πρώην Δήμου Τύμφης. Απέχει 51 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού, τα Ιωάννινα.

Η παραδοσιακή πετρόκτιστη αρχιτεκτονική είναι παρούσα σε όλες τις κατοικίες, στα μονοπάτια και στις εκκλησίες του χωριού.

Πολλά και ποικίλα τα αξιοθέατα της περιοχής όπως το πολιτιστικό κέντρο της «Εστίας», ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου που χτίστηκε το 18ο αιώνα σαν τρίκλιτη βασιλική με τρούλο και αγιογραφήθηκε το 1786, οι Ναοί Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Κάτω Παναγιάς και διάφορα αρχοντικά ιστορικών οικογενειών του χωριού. Στο Τσεπέλοβο διατηρείται η περισπούδαστη παλαιά "γέφυρα του Κοκκόρη" που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ζαγορίτικης γεφυροποιίας.

Δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό, πάνω από το λεγόμενο φαράγγι «Βικάκι», βρίσκεται η πέτρινη Μονή Ρογκοβού, χτισμένη τα χρόνια 1028-1034 και ανακαινισμένη το 1745. Οι καλοδιατηρημένες αγιογραφίες και τα ξυλόγλυπτα της εκκλησίας έγιναν σταδιακά κατά τον 18ο και 19ο αιώνα. Εκεί, ο Νεόφυτος Δούκας ήθελε να ιδρύσει ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα («Ανωτέρα Σχολή»), όμως το όραμά του τελικά δεν πραγματοποιήθηκε με τις αναταραχές κατά την πτώση του Αλή Πασά.

Σήμερα, το χωριό αποτελεί τουριστικό προορισμό κατά τους χειμερινούς μήνες. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, με πολλά από τα κτίρια του διατηρητέα.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-20062)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ.Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Άρτιο Οικοδομήσιμο Πρόσοψης *T.K. Portals 44010 Μήκος πρόσοψης 6 m*Απόσταση από τη θάλασσα 95000 m*Προσανατολισμός Ανατολικό *Διεύθυνση Portal Επ. Οδός 25-Ασφάκας-Βρυσοχωρίου, Ζαγόρι Κλίση Επικλινές *Ζώνη Οικιστική *Πρόσβαση Πεζόδρομος Με θέα Σε βουνό
<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τ: 2651070084
Κ: 6938721604

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____