κωδ. Κ-20320
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΡΟΣΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 426 τ.μ., 1.200.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-20320
Περιοχή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπο-περιοχή
ΔΡΟΣΙΑ
Τύπος ακινήτου
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
426 τ.μ.
Τιμή
1.200.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2817€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2002
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
2
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΔΡΟΣΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 426 τ.μ., 1.200.000€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

* * * ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟ VRESPITI * * *

Στην περιζήτητη περιοχή των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην Δροσιά, είναι προς διάθεση πώλησης η συγκεκριμένη πολυτελέστατη οικογενειακή κατοικία συνολικής επιφάνειας 426 τ.μ. η οποία βρίσκεται σε εμβαδό οικοπέδου 600 τ.μ.

Η ιδιαίτερη και κομψή ιδιοκτησία περιλαμβάνει 3 επίπεδα άψογα διαμορφωμένα.

Το υπόγειο που έχει επιφάνεια 166 τ.μ. και συμπεριλαμβάνει το κλειστό γκαράζ 2 θέσεων με ηλεκτρικές γκαραζόπορτες, 2 αποθήκες, το λεβητοστάσιο, το πλυσταριό, ένα υπνοδωμάτιο , καθιστικό (Play Room) και ένα μπάνιο.

Το ισόγειο έχει επιφάνεια 120 τ.μ. και συμπεριλαμβάνει το υπέροχο σαλόνι με το τζάκι, την πλήρη εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο φιλοξενούμενων και ένα μπάνιο.

Στο όροφο της κατοικίας με επιφάνεια 110 τ.μ. συμπεριλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master με en suite μπάνιο και γκαρνταρόμπα και το οικογενειακό μπάνιο.

Άνωθεν της κατοικίας υπάρχει η καταπληκτική σοφίτα επιφάνειας 30 τ.μ. με θέα στην λίμνη των Ιωαννίνων και στο αστικό δάσος , πρόσβαση στην ταράτσα.

Άλλα χαρακτηριστικά αυτής της πολυτελής βίλας είναι τα αλουμίνια είναι PVC υψηλής ποιότητας με ηλεκτρικά ρολά , όλη η κατοικία είναι με άριστης ποιότητας παρκέ πάτωμα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός με επιλεκτικό χειρισμό ανά όροφο και ανά δωμάτιο, η θέρμανση είναι με αυτονομία (πετρέλαιο) ανά όροφο και boiler 3πλης ενέργειας.

Τέλος η εντυπωσιακή αυτή κατοικία συμπληρώνεται με την υπέροχη πισίνα που αποτελεί το κεντρικό σημείο για συγκεντρώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες.

Καλέστε μας αναφέροντας τον Κωδικό ακινήτου ή στείλτε μας e-mail. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης του κτηματομεσιτικού γραφείου VreSpiti και θα ανταποκριθεί άμεσα στην ζήτησή σας, υποδεικνύοντας το συγκεκριμένο ακίνητο ή άλλα ακίνητα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της ζητήσεώς σας. (ΚΩΔ Κ-20320)

Σημείωση : Υπάρχει πιθανότητα η διεύθυνση του ακινήτου να αποκλίνει από την πραγματική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σταθερό: 26510 70084 / 70085 - Κινητό: 694 973 1839
e-mail: info@vrespiti.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:Λ. Δωδώνης 23 Ιωάννινα.
(Απέναντι από το σχολείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ)


H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti κατέχει έντονη διαδικτυακή παρουσία για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, στα μεγάλα portals αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό και σε ιστότοπους όπως:
• www.vrespiti.gr (ιστότοπος για ακίνητα)
• www.polisaggelia.gr (ιστότοπος μικρών αγγελιών)
• www.polisioannina.gr (Οδηγός πόλης, αγοράς & διασκέδασης)

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Πόρτα ασφαλείας Επενδυτικό Ανακαινισμένο Σίτες Φωτεινό Βαμμένο Κλιματισμός Βεράντα Εσωτερική Σκάλα Εντοιχισμένες Ντουλάπες Διπλά τζάμια Μπαλκόνια Συναγερμός Γκαράζ Σοφίτα Πρόσοψης Επιτρέπονται κατοικίδια Πολυτελές *Έξοδα /Κοινόχρηστα 0 €*Έτος ανακαίνισης 2023 *T.K. Portals 45500 *Εμβαδό μπαλκονιών 60 m2*Εμβαδό οικοπέδου 600 m2*Απόσταση από τη θάλασσα 92500 m*Ενεργειακή Κλάση Α+ *Προσανατολισμός Ανατολικό *Πρόσβαση Άσφαλτος *Κήπος Ιδιωτικός *Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο *Κουζίνα Ξεχωριστός Χώρος *Ζώνη Οικιστική *Δάπεδα Παρκέ *Διεύθυνση Portal Πετροπουλάκη 10 Με θέα Στη λίμνη των Ιωαννίνων *Κουφώματα Συνθετικά - PVC *Ρεύμα Τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΛΥΓΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τ: 2651070085
Κ: 6942225555

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location Μεγέθυνση

____  Διαφημίσεις  ____